Wielen

Wij hebben wielen in alle soorten en maten in ons uitgebreide assortiment. Zo zijn er voor iedere klus wel de juiste wielen te vinden. Zo hebben wij onder andere zwenkwielen met of zonder rem en bokwielen. Van beide hebben we een groot aantal varianten.

Foto-tabel  Lijst 

18 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

18 artikel(en)

per pagina

 

Zwenkwielen

Bent u op zoek naar zwenkwielen voor jarenlang rolgemak en een hoog rolcomfort? U vindt bij ons voor iedere woning en/of werkvloer een uitstekend wiel. De zwenkwielen in ons assortiment zijn toepasbaar voor ieder object dat u wilt verplaatsen. Zo hebben wij wielen met rem, meubelwielen en bokwielen. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd het juiste wiel!

 

Bokwielen

Doorgaans is het gebruik van een of meerdere bokwielen in samenwerking met een zwenkwiel. Het zwenkwiel kan dan met of zonder rem zijn. Vaak wordt een object verreden met twee zwenkwielen en twee bokwielen.

 

Welke zwenkwielen en bokwielen heb ik nodig?

Bij het kiezen van de geschikte zwenk- en bokwielen zijn er verschillende factoren die meespelen. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke combinatie wielen u wilt maken. Wij hebben de meest voorkomende combinaties op een rijtje gezet.

  • 1 zwenkwiel en 2 bokwielen: wendbaar, maar een beperkt draagvermogen.

  • 2 zwenkwielen en 2 bokwielen: wendbaar met hoog draagvermogen.

  • 4 zwenkwielen: erg wendbaar, maar het rijden in een rechte lijn is lastiger.

 

Wielen kopen

Of u nou op zoek bent naar zwenkwielen, bokwielen of beide. Op HoutenBouwmaterialen.nl vindt u een ruim assortiment wielen voor het verplaatsen van een object met een sterk lijnige rol. De wielen zijn van absolute A-kwaliteit, daarnaast hanteren wij scherpe prijzen.