5% KORTING MET CODE: HBM5

Meetbanden

Of je nu een rolmaat tot 8 meter zoekt of een duimstok, wij hebben de juiste meetinstrumenten. Ontdek waarom onze meetbanden de juiste keuze zijn voor professionals en doe-het-zelvers.

Meetbanden

Meetbanden

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Rolbandmaat Stanley 5M 19Mm Tylon
  Rolbandmaat Stanley 5M 19mm Tylon
  € 9,51
   
 2. Rolmaat / meetlint 8 meter x 25mm magnetisch - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Rolmaat / meetlint 8 meter x 25mm magnetisch
  € 13,74
   
 3. Stanley meetband tylon 3 meter
  Stanley meetband tylon 3 meter
  € 7,60
   
 4. Tajima meetband 5 meter - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Tajima meetband 5 meter
  € 32,94
   

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Rolmaten

Onze rolmaten bieden de perfecte oplossing voor het meten van grotere afstanden op de bouwplaats. Met hun stevige constructie en nauwkeurige meetlinten kun je moeiteloos metingen uitvoeren, zelfs over lange afstanden. Of je nu bezig bent met het leggen van vloeren, het plaatsen van wanden of het uitvoeren van andere bouwwerkzaamheden, onze rolmaten zijn betrouwbaar en precies.

 

Duimstokken

Naast rolmaten bieden wij ook duimstokken, een traditioneel maar uiterst betrouwbaar meetinstrument. Of je nu bezig bent met timmerwerk, interieurontwerp of andere precisieklussen, onze duimstokken leveren consistente en betrouwbare resultaten.

 

Bestel online

Met snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen wij ervoor dat jij snel aan de slag kunt met jouw meetwerkzaamheden. Kies voor de kwaliteit en nauwkeurigheid van meetbanden van Houtenbouwmaterialen.nl!

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties