5% KORTING MET CODE: HBM5

Boren

Bij Houtenbouwmaterialen.nl bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige Ivana en Labor boren, ontworpen om aan al jouw bouwbehoeften te voldoen. Of je nu bezig bent met houtbewerking, betonboren of het boren van precisiegaten, wij hebben de juiste boren voor jou. Ontdek ons assortiment speedboren, betonboren en houtspiraalboren voor een breed scala aan toepassingen.

Boren

Boren

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Speedboren

Speedboren zijn ideaal voor het snel boren van grote diametergaten in hout en andere zachte materialen. Met hun scherpe punt en spiraalvormige snijranden bieden onze speedboren maximale precisie bij elke boorbeurt. Of je nu bezig bent met het installeren van pijpleidingen of het maken van meubels, onze speedboren staan garant voor snelheid en nauwkeurigheid.

 

Betonboren

Voor het boren in beton, steen en andere harde materialen zijn onze Ivana en Labor betonboren de perfecte keuze. Met hun speciaal ontworpen snijranden en hittebestendige coatings bieden deze boren goede prestaties, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Of je nu bezig bent met het plaatsen van ankers of het installeren van elektrische bedrading, onze betonboren leveren betrouwbare resultaten.

 

Houtspiraalboren: precisieboren voor houtbewerking

Voor nauwkeurig en netjes boren in hout zijn onze Ivana en Labor houtspiraalboren de ideale keuze. Met hun scherpe snijranden en spiraalvormige geometrie zorgen deze boren voor gladde en precieze boorgaten, zonder splintering of scheuren. Of je nu bezig bent met het maken van meubels of het bouwen van een houten constructie, onze houtspiraalboren garanderen een professioneel resultaat.

 

Ontdek onze Ivana en Labor boren

Blader door onze categoriepagina en ontdek ons uitgebreide assortiment Ivana en Labor boren, inclusief speedboren, betonboren en houtspiraalboren. Met snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen wij ervoor dat jij snel aan de slag kunt met jouw projecten. Investeer in de beste boren voor jouw werkzaamheden en vertrouw op de kwaliteit en prestaties van Ivana en Labor boren van Houtenbouwmaterialen.nl!

 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties