ZWART STEIGERHOUT 30% KORTING!

Betonpoeren
Betonpoeren

Een betrouwbare en solide fundering is essentieel wanneer u van plan bent om een bepaalde constructie te realiseren. Een betonpoer van topkwaliteit kan hiervoor zorgen. Een betonpoer is gemaakt van prefab beton en zorgt ervoor dat de krachten uit een bouwwerk worden overgedragen aan de ondergrond. Ook kan een betonpoer uitstekend dienen als strom- of opwaaianker. Bent u van plan om een betonpoer te kopen? In ons assortiment vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan kwalitatieve betonpoeren.

Betonpoeren

Betonpoeren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Betonpoer met stelplaat 18/15x50cm antraciet

  -15%

  Betonpoer 18/15x50cm antraciet
  Speciale prijs € 22,61 Normale prijs € 26,60
   
 2. Betonpoer 18/15x50cm grijs

  -15%

  Betonpoer 18/15x50cm grijs
  Speciale prijs € 22,61 Normale prijs € 26,60
   
 3. Betonpoer met stelplaat 18/15x50cm antraciet

  -15%

  Betonpoer met stelplaat 18/15x50cm antraciet
  Speciale prijs € 29,41 Normale prijs € 34,60
   
 4. Betonpoer met stelplaat 18/15x50cm grijs

  -15%

  Betonpoer met stelplaat 18/15x50cm grijs
  Speciale prijs € 29,41 Normale prijs € 34,60
   
 5. Verzonken stelplaat

  -15%

  Verzonken stelplaat M16
  Speciale prijs € 10,47 Normale prijs € 12,32
   
 6. Verzonken stelplaat

  -15%

  Verzonken stelplaat M20
  Speciale prijs € 16,57 Normale prijs € 19,49
   

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Wat is een betonpoer?

Een goede en betrouwbare fundering van een constructie is van groot belang. Sterker nog, de fundering is een van de belangrijkste aspecten van de bouw en een goede constructie kan niet zonder fundering. Schaf daarom een betonpoer aan. Een betonpoer zorgt er namelijk voor dat de krachten van de constructie overgebracht worden aan de ondergrond, waardoor de betonpoer perfect geschikt is als fundering. Daarnaast kunt u een betonpoer gebruiken als opwaai- of stormanker.

 

Voordelen van de betonpoer

Het gebruik van een betonpoer is al jaren erg populair in de bouw. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een betonpoer? En waarom is een betonpoer gebruiken zo interessant? Wij hebben hieronder de voordelen verzameld.

 • De betonpoer zorgt voor een uitstekende fundering.

 • Het gebruik van een betonpoer zorgt ervoor dat de levensduur van houten palen toeneemt.

 • Een betonpoer is uitstekend te gebruiken als storm- of opwaaianker. Schade aan de constructie tijdens deze weersomstandigheden wordt voorkomen.

 • Ondanks de lage prijs van een betonpoer is het een veilige en kwalitatieve fundering.

 

Mogelijkheden als fundering

Een betonpoer is enorm veelzijdig toepasbaar, voor vrijwel ieder project kan een betonpoer als uitstekende fundering functioneren. Een betonpoer wordt dan ook al lang niet meer alleen gebruikt bij de realisatie van een veranda of schuur. Ook bij een carport of terrasoverkapping kan een betonpoer goed van pas komen. Echter zijn er nog veel meer constructies waarbij een betonpoer als fundering gebruikt kan worden.

 

Online betonpoeren kopen

Wij staan al jaren bekend om onze hoge kwaliteit bouwmaterialen, zo zijn ook de betonpoeren in ons assortiment van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij beschikken over een ruim assortiment en hanteren scherpe prijzen. Een betonpoer is bij ons in alle vormen en maten verkrijgbaar. Na het bestellen leveren wij de betonpoer bij u thuis af. Ook is het tijdens onze openingstijden mogelijk om bij ons langs te komen voor het kopen van een betonpoer. Daarnaast krijgt u bij ons persoonlijk en deskundig advies.

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.