DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Golfplaatschroeven
Golfplaatschroeven

Golfplaatschroeven kopen? Voor iedere klus vind je in onze webshop passende golfplaatschroeven. Denk aan golfplaatschroeven speciaal voor bitumen of vezelcement platen en schroeven van verschillende materialen. Zo verkopen we verzinkte, maar ook RVS golfplaatschroeven en zelfborende schroeven met EPDM ring of afdekdop. Bestel ze eenvoudig in onze webshop en ontvang ze in 1 tot 2 werkdagen thuis.

Golfplaatschroeven

Golfplaatschroeven

14 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

14 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

Schroeven voor verschillende golfplaten

In onze webshop vind je verschillende golfplaatschroeven met hun eigen kenmerken. Zo zijn sommige golfplaatschroeven uitermate geschikt voor vezelcement en polycarbonaat golfplaten. Anderen kun je weer beter gebruiken voor bitumineuze platen. Bekijk ons assortiment en kies de schroef die bij jouw project past.


Welke lengte golfplaatschroef heb je nodig?

Golfplaatschroeven zijn vrij lange schroeven. Waarom? Omdat je golfplaten met deze schroeven bevestigd op de golf van de plaat. Er moet dus nogal een afstand overbrugd worden. In onze webshop vind je allerlei verschillende lengtes. Hoe weet je welke je nodig hebt? Kijk hoe hoog de golf is en tel daar 2 cm bij op.


Verzinkt of RVS

Om ervoor te zorgen dat de golfplaatschroeven niet roesten zijn deze over het algemeen gemaakt van RVS of verzinkt. Wat is het verschil? Een verzinkte schroef is voorzien van een laagje zink. Dit zorgt ervoor dat de schroef beschermd wordt tegen weersomstandigheden. Een rvs schroef is een samengestelde schroef. Deze bestaat uit onder andere chroom en koolstof. Ook deze schroef is bestand tegen water.

Wanneer kies je nou welke schroef? Verzinkte schroeven zijn een stuk sterker dan rvs schroeven, maar rvs schroeven weer beter bestand tegen weersomstandigheden. Op basis daarvan kun je de afweging maken.


Golfplaatschroeven zelfborend

Zelfborende golfplaatschroeven hebben een scherpe boorpunt. Hiermee kun je ze door bijvoorbeeld metalen golfplaten heen schroeven. We adviseren golfplaten toch altijd voor te boren. Alleen zacht hout hoeft niet voorgeboord te worden, hardhout weer wel.


Golfplaatnagels

Naast golfplaatschroeven verkopen wij ook golfplaatnagels. Deze timmer je met gemak in je golfplaat en worden met name bij het bevestigen van bitumen gebruikt.


Golfplaten

Met alleen golfplaatschroeven kun je niet zoveel. Je hebt immers ook golfplaten nodig! Gelukkig vind je die ook in onze webshop:

Bekijk al ons overige dakmateriaal > 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.