7,5% KORTING MET CODE: HBM75

Spaanplaat

Onze spaanplaten, ook wel spano genoemd, zijn samengesteld uit houtspanen en een vochtwerend lijmtype. De plaats bestaat uit drie lagen. De binnenste laag bestaat uit grove vezels, deze laag zorgt voor de stevigheid van de plaat. De buitenste laag bevat fijnere vezels, dit zorgt voor een gladder oppervlak.

Spaanplaat

Spaanplaat

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
  1. Spano V313 TG4 244x61cm 18mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023

    -10%

    Spano V313 TG4 244x61cm 18mm
    Special Price € 16,16 Regular Price € 17,95
    € 10,86 / m2

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Eigenschappen Spano platen

Door de opbouw is de plaat brandvertragend, vochtwerend en dus ook geschikt voor een vochtig klimaat. De platen zijn ongeschuurd en daarom is de plaat ook zeer geschikt om te gebruiken in betonbekisting. De spano platen worden veel gebruikt voor vloeren, daken, de meubelindustrie, badkamers en in keukens.

 

Geschikt voor het leggen van meerdere vloeren

Spano platen zijn geschikt voor het leggen van structurele en niet-structurele vloeren. Ook kunnen de panelen gebruikt worden voor verticale toepassingen als bijvoorbeeld een wand. De spano panelen hebben een hoge densiteit en hebben door het schuine tandprofiel op vier zijden de mogelijkheid de panelen blind de vernagelen.

 

Breed assortiment

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we spano platen met een dikte van 18 mm met de volgende afmetingen: 244x61 cm. Bij een hoge bestel hoeveelheid profiteer je ook nog eens van mooie kortingen. Zo weet je zeker dat je bij ons zeker dat je hoge kwaliteit producten koopt voor een zachte prijs!

 

Spano platen bestellen bij Hout en Bouwmaterialen

 Wat je klus ook mag zijn, bij Hout en Bouwmaterialen zijn we er klaar voor. Wij hebben ten alle tijden voldoende voorraad Spano platen op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat om snel aan je te leveren. Zo kun je snel beginnen aan jouw project. Wij leveren topkwaliteiten platen voor een scherpe prijs en daarnaast is de bestelling geheel gratis bezorgd bij een bestelbedrag van boven de 750 euro.

 

Neem gerust contact op

 Heb je vragen over onze Spano platen, of over de montage hiervan? Bel dan gerust naar 0512-0364904 voor meer informatie en advies op maat. Ook voor verdere klusvragen of vragen over onze producten staan onze deskundige adviseurs voor je klaar.

 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties