DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Doorzichtige golfplaten
Doorzichtige golfplaten

Doorzichtige golfplaten kopen? Op zoek naar een waterdichte dakafwerking die licht doorlaat? Kies dan voor polycarbonaat golfplaten of polyester golfplaten. Deze platen zijn eenvoudig te plaatsen en erg handzaam door het lichte gewicht. Kies voor voordelige polyester golfplaten of heldere, UV-bestendige polycarbonaat platen, beschikbaar in verschillende formaten. Wil je je eerst laten adviseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Doorzichtige golfplaten

Doorzichtige golfplaten

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Doorzichtige golfplaten eigenschappen

In onze webshop vind je doorzichtige golfplaten van polyester en glasheldere golfplaten van polycarbonaat. Deze platen zijn een stuk sterker en duurzamer dan PVC platen. Het verschil tussen polyester en polycarbonaat zelf zit hem met name in de doorzichtigheid. Polyester golfplaten zijn versterkt met glasvezel, dit is ook te zien. Onze polycarbonaat golfplaten daarentegen zijn helder en laten 90% van al het licht door. Daarnaast zijn onze polycarbonaat platen ook UV-bestendig en slagvast.

 

Doorzichtige golfplaten afmetingen

We bieden doorzichtige golfplaten aan in verschillende lengtes. De breedte van onze polycarbonaat platen is altijd 110 cm, zodat het werkbaar blijft, maar de lengte verschilt. Op die manier kun je altijd efficiënt werken, ongeacht het oppervlak van het dak dat je wilt bekleden. We bieden doorzichtige platen aan tot wel 305 cm lang! Doorzichtige polyester platen bieden we aan in 90 cm bij 200 cm.

 

Doorzichtige golfplaten leggen

Doorzichtige golfplaten leggen is eenvoudig. Je begint altijd in een hoek onderin. Welke hoek dit is, links of rechts, is afhankelijk van de heersende windrichting. Vervolgens krijgt iedere golf een speciale golfplaatschroef. Je vindt deze schroeven ook in onze webshop. Draai ze niet te vast, want dan kan de plaat vervormen. We raden aan de gaten voor te boren met ruimte om de schroef voor het geval de plaat uitzet.

Bekijk onze golfplaatschroeven > 

 

Polycarbonaat golfplaten

Het unieke aan een polycarbonaat golfplaat is dat ze zo’n 200 keer slagvaster zijn dan glas. De verschillende kunststoffen maken deze golfplaten erg sterk. Polycarbonaat platen zijn zo stevig dat er weinig tot geen kans is dat de platen breken. Doordat deze dakplaten UV-beschermd zijn heeft zonlicht geen invloed op de kleur van de platen.


Overige golfplaten

Toch op zoek naar iets anders? Bijvoorbeeld golfplaten van vezelcement of metaal? Wij bieden je een ruim assortiment aan. Zo vind je altijd wat je nodig hebt. Kijk bijvoorbeeld bij de volgende categorieën:

Bekijk al ons overige dakmateriaal > 

 

Doorzichte golfplaten kopen

In onze webshop kun je eenvoudig doorzichtige golfplaten kopen. Plaats de producten die je nodig hebt in je winkelmandje en laat ze door ons bij jou thuis bezorgen. Onze golfplaten vallen in de categorie ‘groot’, dit betekent dat je ze binnen 4 tot 7 dagen na betaling in huis hebt, tenzij anders vermeld. Is er haast bij? Neem gerust contact met ons op, soms kunnen we tegen een meerprijs met spoed de bestelling leveren.

 

Neem contact op 

Heb je nog vragen over onze doorzichtige en glasheldere goldplaten? Neem gerust contact met ons op. Met plezier beantwoorden we al je vragen en geven we je waar nodig advies.

 

Neem contact op > 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.