EXTRA KORTING 5% KORTING MET CODE: HBM5

Hout

Hout online bestellen? Hout is een prachtig natuurproduct gemaakt van bomen. Iedere boomsoort levert een ander type hout met eigen, typische eigenschappen. Hierdoor is voor ieder project een bepaalde houtsoort uitermate geschikt. Zo is vurenhout ideaal voor constructies binnenhuis en larikshout geschikt voor klussen buiten de deur. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online. Dan komen wij het zo snel mogelijk bij je thuis afleveren, zodat je aan de slag kunt!

Hout

Tuinhout

Ga je buiten aan de slag? Dan moet het hout bijzondere kenmerken hebben. Het moet immers bestand zijn tegen een wisselend klimaat, in tegenstelling tot hout dat je alleen binnen gebruikt. Wij adviseren altijd voor het meest geschikte hout te kiezen óf het hout te behandelen. Dat is wel zo duurzaam. Om je op weg te helpen hebben we alvast een selectie gemaakt van hout dat je in de tuin kunt gebruiken.

 

Bekijk ons tuinhout >  

 

Douglas / Lariks hout

Douglas / Larikshout is zo’n houtsoort die uitermate geschikt is voor constructies buiten de deur. Daarom bieden we allerlei producten aan gemaakt van deze houtsoort. Denk bijvoorbeeld aan palen en planken, maar ook schoren, deuren en ramen om complete projecten in elkaar te zetten.

 

Bekijk ons douglas / lariks hout >  

 

Vurenhout

Vurenhout is een voordelige houtsoort dat ook nog eens uitstekend te bewerken is. Hierdoor is dit ideaal hout voor constructies binnenshuis. Het is licht en zacht en daardoor erg gebruiksvriendelijk. Ga je aan de slag met binnenwandjes, zolderverdiepingen of meubels? Kies dan voor onze vurenhouten balken, vloer- en wanddelen, panlatten en schroten.

 

Bekijk ons vurenhout >  

 

Steigerhout

Steigerhout is momenteel ontzettend populair. Je kunt hier ook alle kanten mee op. Oorspronkelijk werd dit hout, hoe kan het anders, voor steigers gebruikt. Inmiddels wordt deze look nagebootst om er mooie meubels van te maken. Bekijk ons aanbod verschillende soorten en kleuren steigerhout voor jouw project.

 

Bekijk ons steigerhout >  

 

Gevelbekleding hout

Met houten gevelbekleding geef je jouw woning een warme en natuurlijke uitstraling. Als je van plan bent om je woning te voorzien van gevelbekleding, dan heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen en houtsoorten. Je bent dan verzekerd van een unieke bekleding van jouw huis. 

 

Bekijk onze gevelbekleding >

Lees ook het blog Gevelbekleding hout: waar moet je op letten?

 

Overig hout

In onze webshop vind je nog veel meer hout. Denk bijvoorbeeld aan hout voor specifieke doeleinden, zoals kozijnhout en plinten. Bekijk hier al onze overige categorieën: 

 

Neem contact op 

Heb je vragen over onze houtsoorten of over de service van Houtenbouwmaterialen.nl? Neem dan gerust contact met ons op. Of je nu professional of doe-het-zelf-er bent, we helpen je met plezier op weg!

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties