Hout en Bouwmaterialen

Mensen met liefde voor hun vak en klanten

Hout en Bouwmaterialen heeft alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. U kunt alle producten die u nodig heeft voor uw project eenvoudig online bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat we de producten zo snel mogelijk aan u leveren. Is online shoppen niets voor u? Geen probleem: in Surhuisterveen hebben wij een ruim opgezette winkel en een groot magazijn waar u altijd even naar binnen kunt lopen. Dan helpen wij u daar verder!

Lees verder

 

Wij zijn er voor iedereen die graag met zijn of haar handen werkt! Van doe-het-zelfers tot professionals en bouwbedrijven, Hout en bouwmaterialen voorziet u graag van goede materialen en gereedschappen. Tevens staat ons team altijd klaar om advies te geven en leveren wij zowel binnen als buiten Nederland. Neem dus gerust eens contact met ons op om uw klus te bespreken. Met professioneel advies en deskundige hulp zorgen wij ervoor dat u uw project perfect kunt bouwen en af kunt werken.
Voor en door liefhebbers van bouwen.
 

Verantwoord tuinhout

Al ons tuinhout beschikt minimaal over één van onderstaande keurmerken! Zo weet u bij Hout en Bouwmaterialen zeker dat u verantwoord en duurzaam hout koopt. Hout met deze keurmerken wordt bijvoorbeeld gewonnen uit duurzaam beheerde bossen die in stand worden gehouden. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u er alles over vertellen!

 

Van A tot Z

Van aftimmerhout tot zakgoed, u vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment! U kunt eenvoudig zoeken in onze webshop of langskomen bij onze vestiging in Surhuisterveen. U bent zowel online als offline van harte welkom! Maar één ding is zeker, of u nu in onze webshop navigeert of bij ons op de zaak rondkijkt: u vindt bij ons alle producten die u nodig heeft om uw klus te klaren. En kunt u het alsnog niet vinden? Dan staat ons team voor u klaar om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

 

Meer over het assortiment

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor uw project. Qua houtsoorten vindt u in ons aanbod lariks/douglas planken, palen en balken, maar ook grenen, vuren, hardhout en meer. Denk bijvoorbeeld aan steigerhout in verschillende uitvoeringen (blank, old look, zwart etc.). En naast hout vindt u bij ons ook bouwmaterialen, zoals isolatiematerialen, plaatmateriaal, lood, kozijnhout, gevelbekleding, golfplaten, polycarbonaatplaten en nog veel en veel meer. Neem een kijkje in de webshop om het aanbod te bekijken!

 

Beperkte aansprakelijkheid

Wij vinden het belangrijk om de inhoud op onze website zo vaak mogelijk te actualiseren en aan te vullen en doen hier dan ook ons best voor. Desondanks kan het vóórkomen dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Op dit soort fouten kunnen geen rechten worden ontleend. Daarnaast geldt er voor specifiek voor prijzen en andere informatie over producten een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Op basis van deze fouten kunt u geen overeenkomst claimen met Hout en Bouwmaterialen. Informatie op onze website kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande melding door Hout en Bouwmaterialen.

Hout en Bouwmaterialen

Vragen voor ons?

Heeft u een vraag, opmerking of bent u op zoek naar praktisch advies? In dat geval staat onze klantenservice klaar om u verder te helpen. Wij beantwoorden al uw vragen en staan voor u klaar om u te helpen bij de realisatie van uw droomproject!

Neem contact op

MEGA bouwvak actie!

Tot wel 40% KORTING op bijna alles!

én gratis bezorging vanaf €500,-

Aanbiedingen

 

Bekijk hier een greep uit de aanbiedingen >