Hout en Bouwmaterialen

Mensen met liefde voor hun vak en klanten

Hout en Bouwmaterialen heeft alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. U kunt alle producten die u nodig heeft voor uw project eenvoudig online bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat we de producten zo snel mogelijk aan u leveren. Is online shoppen niets voor u? Geen probleem: in Surhuisterveen hebben wij een ruim opgezette winkel en een groot magazijn waar u altijd even naar binnen kunt lopen. Dan helpen wij u daar verder!

Lees verder
Wij zijn er voor iedereen die graag met zijn- of haar handen werkt! Van doe het zelfers tot professionials en bouwbedrijven, Hout en bouwmaterialen voorziet u graag van goede materialen en gereedschappen. Tevens staat ons team altijd klaar om advies te geven en leveren wij zowel binnen als buiten Nederland.
Voor en door liefhebbers van bouwen.
 

Verantwoord tuinhout

Al ons tuinhout beschikt minimaal over één van onderstaande keurmerken!

 

Van A tot Z

Van aftimmerhout tot zakgoed, U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. U kunt eenvoudig zoeken in onze webshop of kom langs bij ons bedrijf. U bent zowel online als offline van harte welkom!

Hout en Bouwmaterialen

Vragen voor ons?

Heeft u een vraag, opmerking of bent u opzoek naar praktisch advies? In dat geval staat onze klantenservice klaar om u verder te helpen.

Neem contact op