10% KORTING MET CODE: HBM10 en
12,5% AFHAALKORTING MET CODE: AFHALEN

 
Hout en Bouwmaterialen

Mensen met liefde voor hun vak en klanten

Hout en Bouwmaterialen heeft alles wat jij nodig hebt voor bouw en verbouw. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Je kunt alle producten die je nodig hebt voor jouw project eenvoudig online bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat we de producten zo snel mogelijk aan jou leveren. Is online shoppen niets voor jou? Geen probleem: in Surhuisterveen hebben wij een ruim opgezette winkel en een groot magazijn waar je altijd even naar binnen kunt lopen. Dan helpen wij je daar verder!

Lees verder

 

Wij zijn er voor iedereen die graag met zijn of haar handen werkt! Van doe-het-zelfers tot professionals en bouwbedrijven, Hout en bouwmaterialen voorziet je graag van goede materialen en gereedschappen. Tevens staat ons team altijd klaar om advies te geven en leveren wij zowel binnen als buiten Nederland. Neem dus gerust eens contact met ons op om jouw klus te bespreken. Met professioneel advies en deskundige hulp zorgen wij ervoor dat jij jouw project perfect kunt bouwen en af kunt werken.
Voor en door liefhebbers van bouwen.

Ons bedrijf in vogelvlucht

 

Verantwoord tuinhout

Al ons tuinhout beschikt minimaal over één van onderstaande keurmerken! Zo weet je bij Hout en Bouwmaterialen zeker dat je verantwoord en duurzaam hout koopt. Hout met deze keurmerken wordt bijvoorbeeld gewonnen uit duurzaam beheerde bossen die in stand worden gehouden. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen je er alles over vertellen!

 

Van A tot Z

Van aftimmerhout tot zakgoed, je vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment! Je kunt eenvoudig zoeken in onze webshop of langskomen bij onze vestiging in Surhuisterveen. Je bent zowel online als offline van harte welkom! Maar één ding is zeker, of je nu in onze webshop navigeert of bij ons op de zaak rondkijkt: je vindt bij ons alle producten die je nodig hebt om jouw klus te klaren. En kun je het alsnog niet vinden? Dan staat ons team voor jou klaar om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

Meer over het assortiment

In ons assortiment vind je alles wat u nodig heeft voor jouw project. Qua houtsoorten vind je in ons aanbod lariks/douglas planken, palen en balken, maar ook grenen, vuren, hardhout en meer. Denk bijvoorbeeld aan steigerhout in verschillende uitvoeringen (blank, old look, zwart etc.). En naast hout vind je bij ons ook bouwmaterialen, zoals isolatiematerialen, plaatmateriaal, lood, kozijnhout, gevelbekleding, golfplaten, polycarbonaatplaten en nog veel en veel meer. Neem een kijkje in de webshop om het aanbod te bekijken!

 

Beperkte aansprakelijkheid

Wij vinden het belangrijk om de inhoud op onze website zo vaak mogelijk te actualiseren en aan te vullen en doen hier dan ook ons best voor. Desondanks kan het vóórkomen dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Op dit soort fouten kunnen geen rechten worden ontleend. Daarnaast geldt er voor specifiek voor prijzen en andere informatie over producten een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Op basis van deze fouten kun je geen overeenkomst claimen met Hout en Bouwmaterialen. Informatie op onze website kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande melding door Hout en Bouwmaterialen.

Hout en Bouwmaterialen

Vragen voor ons?

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar praktisch advies? In dat geval staat onze klantenservice klaar om jou verder te helpen. Wij beantwoorden al jouw vragen en staan voor je klaar om je te helpen bij de realisatie van jouw droomproject!

Neem contact op