Gipsplaten

Gipsplaten worden veelal gebruikt in de binnenafbouw, denk bijvoorbeeld aan het maken van een scheidingswand of het afwerken van het plafond. Gipsplaten zijn enorm makkelijk te plaatsen. Wat een enorm voordeel is. In ons assortiment vindt u gipsplaten in twee verschillende diktes, namelijk 9,5 mm en 12,5 mm. Gipsplaten zijn te gebruiken voor de binnenafbouw bij nieuwbouw, verbouw of renovatie van kantoren, woningen, winkels, hotels, ziekenhuizen, bibliotheken etc. Gipsplaten zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten, zo is er voor iedere klus wel een passende gipsplaat te vinden.

Gipsplaten afwerken

Voor een mooi eindresultaat heeft u de keuze om de gipsplaten af te werken, maar hoe kan u ze afwerken? Er zijn verschillende opties, namelijk:

  • Gipsplaten schilderen

  • Gipsplaten stucen

  • Naden open

  • Naden afwerken

Voor de afwerking is het belangrijk om te kijken naar uw woonstijl. Past een strak en modern plafond? Dan kunt u het beste de naden afwerken of het plafond te (laten) stucen. Wanneer u juist wilt dat een paar naden het plafond breken dan kunt u ze open laten.

 

Gipsplaat plafond

Voor het afwerken van het plafond worden vaak gipsplaten gebruikt, hiermee creëert u een strakke, moderne en mooie uitstraling van het plafond. Voor het plafond worden meestal de 9,5 mm dikke gipsplaten gebruikt. Het afwerken van het plafond kan door te schilderen of te stucen. Ook heeft u de keuze tussen: de naden open laten of afwerken. Wilt u zo strak mogelijk? Dan is ons advies om de naden af te werken of het plafond in zijn geheel te laten stucen.

 

Gipsplaten van topkwaliteit

In onze collectie vindt u alleen maar de hoogste kwaliteit gipsplaten en heeft u keuze uit verschillende diktes en afmetingen. De gipsplaten waarnaar u op zoek bent hebben wij dan ook altijd in ons assortiment. Én op voorraad, wat zorgt voor een snelle levering van de bestelde platen.