5% KORTING MET CODE: HBM5

De Wit gereedschap

Ben je op zoek naar hoogwaardig gereedschap van De Wit voor al jouw bouwprojecten? Ontdek onze uitgebreide selectie van De Wit gereedschap, waaronder stoothamers, straathamers, betonbats, bats, sloopbeitels en grondboor. Met ons assortiment ben je verzekerd van kwalitatief gereedschap dat jouw klussen moeiteloos klaart.

De Wit gereedschap

De Wit gereedschap

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Stootijzer en straathamers

Of je nu bestrating wilt aanleggen of stenen wilt breken, onze stootijzers en straathamers van De Wit bieden de slagkracht die je nodig hebt. Dankzij hun stevige constructie en ergonomisch ontwerp liggen ze goed in de hand en leveren ze optimale prestaties bij elke hamerslag.

 

Betonbats en gewone bats

Voor het aanmaken en verwerken van beton heb je betrouwbaar gereedschap nodig. Onze betonbats van De Wit is perfect geschikt voor betonwerkzaamheden. De gewone bats is geschikt voor het scheppen van zand of losse grond. Met gereedschap van De Wit kies je voor kwaliteit!

 

Sloopbeitel klein of groot: nauwkeurig en doeltreffend sloopwerk

Bij sloopwerkzaamheden is precisie essentieel. Met de grote sloopbeitel of de kleine sloopbeitel van De Wit kun je nauwkeurig te werk gaan en zelfs de meest hardnekkige materialen slopen. 

 

Waarom kiezen voor De Wit gereedschap bij HoutenBouwmaterialen.nl?

  1. Kwaliteit: De Wit staat bekend om zijn hoogwaardige gereedschap dat jarenlang meegaat.
  2. Veelzijdigheid: Ons assortiment biedt een breed scala aan gereedschap voor verschillende toepassingen.
  3. Betrouwbaarheid: Met De Wit gereedschap kun je altijd vertrouwen op optimale prestaties, ongeacht de klus.

 

Bestel nu jouw De Wit gereedschap bij HoutenBouwmaterialen.nl!

Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, met De Wit gereedschap van HoutenBouwmaterialen.nl ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel vandaag nog jouw stoothamer, straathamer, betonbat, bat, sloopboor of betonbeitel en maak jouw klussen tot een succes! Met onze snelle levering en uitstekende service kun je binnen de kortste keren aan de slag met jouw nieuwe gereedschap.

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties