10% ZOMER KORTING MET CODE: HBM10

Pur

Pur is een onmisbaar product voor isolatie en montage. Of je nu een professionele klusser bent of een doe-het-zelver, purschuim biedt talloze voordelen. Purschuim, ook bekend als polyurethaanschuim, is een flexibel en expansief isolatiemateriaal dat wordt gebruikt voor diverse bouw- en renovatietoepassingen. Het wordt geleverd in handige spuitbussen en zet uit na applicatie, waardoor het perfect is voor het vullen van gaten en kieren, isoleren van muren, en afdichten van naden.

Pur

Pur

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Adapter Kelfort Tbv Purbus Incl Slangetje - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Adapter Kelfort Tbv Purbus Incl Slangetje
  € 0,90
   
 2. Ivana purpistool NBS
  Ivana purpistool NBS
  € 39,95
   

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen van purschuim

 • Uitstekende isolatie: purschuim heeft een hoge isolatiewaarde, waardoor het ideaal is voor thermische en akoestische isolatie. Het helpt je huis warm te houden in de winter en koel in de zomer.
 • Luchtdicht afdichten: dankzij de expansieve eigenschappen sluit purschuim naden en kieren volledig af, wat resulteert in een luchtdichte afdichting die tocht en warmteverlies voorkomt.
 • Veelzijdigheid: purschuim kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder het vullen van gaten rond leidingen, het isoleren van raam- en deurkozijnen, en het bevestigen van bouwmaterialen.
 • Gebruiksgemak: met een spuitbus purschuim kun je snel en gemakkelijk isoleren en afdichten zonder ingewikkelde gereedschappen of technieken.

Toepassingen van purschuim

Verbeter de isolatiewaarde van je huis door muren, zolders en daken te isoleren met purschuim. Voorkom tocht en verbeter de isolatie door kieren rond ramen en deuren op te vullen met purschuim. Gebruik purschuim om gaten en kieren rond leidingen, kabels en andere doorvoeren te vullen. Purschuim kan ook worden gebruikt als montageschuim voor het bevestigen van panelen, platen en andere bouwmaterialen.


Tips voor het gebruik van purschuim

 • Voorbereiding: zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij van stof en vet is voor een optimale hechting.
 • Bescherming: draag handschoenen en oogbescherming tijdens het werken met purschuim om huid- en oogcontact te vermijden.
 • Dosering: breng het schuim gelijkmatig aan en houd rekening met de uitzetting. Vul de ruimte niet volledig, want het schuim zal nog verder uitzetten.

Vragen over dit product? Neem gerust contact op met onze specialisten!

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties