Daktrimmen

Een daktrim, ook wel dakprofiel of dakrandprofiel genoemd, is een afwerking van uw dak. Het dak afwerken met een daktrim zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, het voorkomt ook dat de dakbedekking van het dak kan waaien en lekkages aan het dak. Bij het leggen van een nieuw plat dak kan een daktrim niet ontbreken. Wij hebben een ruim aanbod aan daktrimmen van hoge kwaliteit.

Voordelen daktrimmen

Een daktrim wordt gebruikt om uw dak te beschermen en ondersteunen tegen weersomstandigheden. Niet alleen beschermt een dakprofiel tegen het weer, ook ongedierte wordt buiten de deur gehouden. Uw dakbedekking wordt uitermate goed beschermd wanneer u een daktrim gebruikt. Het gebruik ervan heeft dan ook een zeer positieve invloed op de levensduur van uw dakbedekking.

  

Daktrim kopen

Een daktrim van aluminium kopen kan eenvoudig en voordelig in onze webshop. Door onze scherpe prijzen betaald u nooit teveel voor uw daktrimmen. Ook staan wij bekend om onze snelle levering. Wanneer u vragen heeft over de daktrimmen uit ons assortiment kan u terecht bij onze specialisten. Neem gerust contact met ons op via 0512 - 36 49 04. Wij staan klaar om u deskundig advies op maat te geven.