EXTRA KORTING 5% KORTING MET CODE: HBM5

Daktrimmen

Daktrimmen, ook wel dakprofielen of dakrandprofielen genoemd, gebruik je om je dak netjes af te werken. Daarnaast voorkomt het dat de dakbedekking van het dak kan waaien. Ook voorkomen daktrimmen bijvoorbeeld lekkages en houden ze ongedierte effectief buiten de deur. Bestel nu daktrimmen van verschillende afmetingen in onze webshop, haal ze af óf laat ze snel bij je thuisbezorgen.

Daktrimmen

Daktrimmen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Aluminium daktrim

De aluminium daktrim is een perfecte afwerking voor elk dak. Het profiel heeft een geribbelde profilering aan de dakzijde. De daktrim is niet alleen bedoelt als sierlijst van het dak, maar heeft ook een hele belangrijke functie om te voorkomen dat je lekkage krijgt.

Bij het leggen van een nieuw, plat dak kan een daktrim dus niet ontbreken. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan daktrimmen van hoge kwaliteit. 

 

Voordelen dakrandprofiel

Naast de voordelen die hierboven benoemd zijn, zorgen daktrimmen of dakprofielen er ook nog eens voor dat ongedierte buiten de deur wordt gehouden. De kwetsbare plekken in jouw dakbedekking worden goed beschermd wanneer je gebruik maakt van een daktrim.  

 

Verschillende varianten daktrimmen

Bij verschillende daken horen verschillende afmetingen daktrimmen. Daarom vind je in onze webshop verschillende lengtes van aluminium daktrimmen. Op die manier vind je altijd een daktrim die het beste bij de afwerking van jouw huis of overkapping past.

 

Kwaliteit daktrim, scherpe prijs

Daktrimmen worden vaak beoordeeld als zijnde een duur product. Bij Hout en Bouwmaterialen ben je echter verzekerd van een hoge kwaliteit daktrim tegen een scherpe prijs. Dit zorgt ervoor dat je op een betaalbare manier kunt genieten van een daktrim met een lange levensduur. Zo is gedurende meerdere jaren de kans op bijvoorbeeld lekkages verminderd.

 

Overig dakmateriaal

Ben je op zoek naar meer of andere dakmaterialen voor jouw project? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan dakleer voor platte daken, maar ook dakshingles en golfplaten voor hellende daken, zoals:

  • Vezelcementplaten
  • Doorzichtige golfplaten
  • PCV golfplaten
  • Bitumen golfplaten
  • Metalen golfplaten

En wat dacht je van isolatieplaten en ondervorst? Of waterafvoer? Je vindt allemaal in onze webshop.

 

Bekijk al onze dakmaterialen >

 

Neem contact op

Mocht je niet helemaal uit de keuze voor de ideale daktrim komen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. In dat geval geven we je vrijblijvend advies, zodat je de daktrim koopt die perfect aansluit op de afwerking van jouw klus.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties