Daktrimmen
Daktrimmen

Een daktrim, ook wel dakprofiel of dakrandprofiel genoemd, is een afwerking van je dak. Het dak afwerken met een daktrim zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, het voorkomt ook dat de dakbedekking van het dak kan waaien. Ook kunnen door daktrimmen bijvoorbeeld lekkages worden voorkomen en ongedierte kan effectief buiten de deur worden gehouden.

Daktrimmen

Daktrimmen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Aluminium daktrim 45x45x2500mm

  -15%

  Aluminium daktrim 45x45x2500mm
  Speciale prijs € 12,75 Normale prijs € 15,00
 2. Aluminium daktrim 45x60x2500mm

  -15%

  Aluminium daktrim 45x60x2500mm
  Speciale prijs € 13,60 Normale prijs € 16,00

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Eigenschappen daktrim

Een daktrim heeft meerdere functies. Lekkages beginnen vaak bij de dakrand, ook dit probleem wordt verholpen met de juiste daktrim. Bij het leggen van een nieuw, plat dak kan een daktrim dus niet ontbreken. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan daktrimmen van hoge kwaliteit. 

Voordelen daktrimmen

Naast de voordelen die hierboven reeds benoemd zijn, zorgen daktrimmen of dakprofielen er ook nog eens voor dat ongedierte buiten de deur wordt gehouden. De kwetsbare plekken in jouw dakbedekking worden goed beschermd wanneer je gebruik maakt van een daktrim.  

Verschillende varianten daktrimmen

Bij verschillende daken horen verschillende afmetingen daktrim. Daarom vind je in de webshop van Hout en Bouwmaterialen qua lengte verschillende varianten van aluminium daktrimmen. Op die manier vind je altijd een daktrim die het beste bij de afwerking van jouw huis past. Ben je toch op zoek naar andere soorten dakmaterialen? Bekijk dan ook eens deze categorie.

Kwaliteit daktrim tegen een scherpe prijs

Daktrimmen worden vaak beoordeeld als zijnde een duur product. Bij Hout en Bouwmaterialen ben je echter verzekerd van een hoge kwaliteit daktrim tegen een scherpe prijs. Dat zorgt ervoor dat je op een betaalbare manier kunt genieten van een daktrim met een lange levensduur. Zo is gedurende meerdere jaren de kans op bijvoorbeeld lekkages verminderd.

Neem contact op

Mocht je niet helemaal uit de keuze voor de ideale daktrim komen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. In dat geval geven we je vrijblijvend advies, zodat je de daktrim koopt die perfect aansluit op de afwerking van jouw klus

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

15% KORTING op bijna het hele assortiment

 

Bekijk hier een greep uit de aanbiedingen