Daktrimmen
Daktrimmen

Een daktrim, ook wel dakprofiel of dakrandprofiel genoemd, is een afwerking van uw dak. Het dak afwerken met een daktrim zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, het voorkomt ook dat de dakbedekking van het dak kan waaien en lekkages aan het dak. Bij het leggen van een nieuw plat dak kan een daktrim niet ontbreken. Wij hebben een ruim aanbod aan daktrimmen van hoge kwaliteit.

Daktrimmen

Daktrimmen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
  1. Aluminium daktrim 45x45x2500mm
    Aluminium daktrim 45x45x2500mm
    € 15,00
  2. Aluminium daktrim 45x60x2500mm
    Aluminium daktrim 45x60x2500mm
    € 16,00

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen daktrimmen

Een daktrim wordt gebruikt om uw dak te beschermen en ondersteunen tegen weersomstandigheden. Niet alleen beschermt een dakprofiel tegen het weer, ook ongedierte wordt buiten de deur gehouden. Uw dakbedekking wordt uitermate goed beschermd wanneer u een daktrim gebruikt. Het gebruik ervan heeft dan ook een zeer positieve invloed op de levensduur van uw dakbedekking.

  

Daktrim kopen

Een daktrim van aluminium kopen kan eenvoudig en voordelig in onze webshop. Door onze scherpe prijzen betaald u nooit teveel voor uw daktrimmen. Ook staan wij bekend om onze snelle levering. Wanneer u vragen heeft over de daktrimmen uit ons assortiment kan u terecht bij onze specialisten. Neem gerust contact met ons op via 0512 - 36 49 04. Wij staan klaar om u deskundig advies op maat te geven.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.