Meubelpanelen

In onze collectie vindt u meubelpanelen die zeer geschikt zijn voor het maken van diverse meubels. Wanneer u zelf een meubel maakt kunt u hem helemaal naar wens maken. Daarnaast kunt u onze meubelpanelen bijvoorbeeld ook gebruiken voor het maken van een vensterbank. De grenen meubelpanelen zijn enorm scherp geprijsd.

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

per pagina

Grenen meubelpanelen

De grenen meubelpanelen zijn bij ons verkrijgbaar in afmeting 18x600x2500 mm. De panelen kunnen voor vele toepassingen gebruikt worden. Met meubelpanelen kunt u uw eigen sfeer bepalen van ieder meubelstuk. Heeft u vragen over onze meubelpanelen? Bel ons dan gerust op 0512 - 36 49 04. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van plaatmaterialen.

Wanneer u de meubelpanelen op maat wilt zagen kunt u dit het beste doen met een cirkelzaag. Het aan elkaar bevestigen van de panelen kan door het gebruik van schroeven en laklijm. Wanneer u kiest voor schroeven is het aangeraden om gebruik te maken van deuvels. Dit zijn verbindingsstukken in de vorm van houten pennen. Deze deuvels zorgen voor veel stevigheid.

 

Meubelpanelen leverancier

Wij zijn het adres voor grenen meubelpanelen. In ons assortiment vindt u goedkope panelen van de beste kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Ook een snelle levering is bij ons een zekerheid, doordat wij een grote voorraad hebben kunnen we bestelde bouwmaterialen snel leveren.