Bevestigingsmateriaal

Schroeven

Wij hebben een groot assortiment aan topkwaliteit schroeven. Onze schroeven worden al jaren gebruikt door zowel particuliere als professionele klussers. De schroeven staan bekend om de degelijkheid. Naast de spaanplaatschroeven en RVS schroeven hebben wij ook een zeer ruim assortiment aan speciale schroeven. Denk bijvoorbeeld aan golfplaatschroeven, gipsplaatschroeven, larikshout schroeven, houtdraadbouten, slotbouten en vlonderschroeven. Kortom, voor elke klus vindt u bij ons de juiste schroeven.

 

Spijkers en nagels

Als klusser mogen spijkers natuurlijk niet ontbreken aan uw gereedschapskist. Spijkers zijn er in allerlei vormen en maten. Voor iedere ondergrond zijn er in ons assortiment wel geschikte spijkers te vinden. Ook vindt u bij ons veel nagels. Twijfelt u over welke spijkers en/of nagels u nodig heeft voor een klus? Vraag het aan onze deskundige medewerkers via de klantenservice.

 

RVS bevestigingsmateriaal

In vochtige ruimtes of buiten is RVS bevestigingsmateriaal de juist keuze. Wij hebben een ruim aanbod aan RVS bevestigingsmateriaal in allerlei vormen en maten. Zowel verzinkte als onverzinkte varianten. Als klusser kunt u natuurlijk niet zonder bevestigingsmaterialen, het is dan ook verstandig om allerlei soorten bevestigingsmateriaal in huis te hebben.

  

Bevestigingsmateriaal bestellen

Een scherpe prijs, topkwaliteit producten, een breed assortiment en een snelle levering. Dat is waar wij van HoutenBouwmaterialen om bekend staan. Ons complete aanbod zorgt ervoor dat er voor ieder materiaal de juiste bevestigingsmaterialen te vinden zijn. Na het bestellen van de producten ontvangt u ze snel bij u thuis.