7,5% KORTING MET CODE: HBM75

Houtolie

Houtolie wordt gebruikt om hout duurzamer te maken. Houtolie gebruikt u dan ook alleen op kale ondergronden. Door houtolie te gebruiken beschermt u het hout van schuttingen, speeltoestellen, meubelen of het tuinhuisje tegen weersinvloeden. De houtolie in ons assortiment zorgt voor jarenlange bescherming van het hout, mede doordat de olie het hout waterafstotend maakt. Daarnaast blijft uw hout door het gebruik van houtolie ook veel langer mooi.

Houtolie

Houtolie gebruiken

Het aanvragen van houtolie is enorm gemakkelijk. Eigenlijk hoeft u alleen te zorgen voor een schone ondergrond zonder loszittende houtdelen. Het gebruik van een staalborstel is aangeraden. Schuren is niet nodig. De sneldrogende houtolie kan worden verwerkt met een platte kwast, spuit of roller. Breng de houtolie aan in de richting van de nerf in het hout. Om voldoende bescherming te bieden is het aanbrengen van 2 lagen houtolie aangeraden, bij niet geïmpregneerd hout kunt u ervoor kiezen om zelfs 3 lagen houtolie aan te brengen.

Voor gebruik is het belangrijk om goed te roeren door de houtolie, als richtlijn adviseren wij om minimaal een halve minuut te roeren. Dit om pigmenten van de bodem te krijgen. Onze producten hoeven niet verdunt te worden. Ze zijn direct gebruiksklaar. Heeft u nog vragen over het gebruik van houtolie? Vraag het gerust aan onze deskundigen door te bellen naar 0512 - 36 49 04.

 

Online houtolie bestellen

Het gemak van online houtolie bestellen is dat u de deur niet meer uit hoeft om in een bouwmarkt of verfwinkel op zoek te gaan naar de juiste houtolie voor uw klus. Bij ons kunt u gemakkelijk online houtolie bestellen. Vervolgens heeft u deze binnen enkele dagen in huis. 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties