Tuinhout

tuinhout

 

Bent u op zoek naar tuinhout voor een tuinhuisje, schutting of vlonder terras? Wij hebben het beste tuinhout voor alle tuinklussen. Heeft u vragen over wat nu het beste tuinhout voor uw project is? Onze deskundige vakmensen adviseren en helpen u graag bij het kiezen van het juiste tuinhout.

Wij kunnen goed voorstellen dat u in ons uitgebreide assortiment last krijgt van keuzestress. Voor iedere tuinklus vindt u bij ons de juiste houtsoort. Doordat er keuze is uit oneindig veel maten en soorten, snappen wij dat het moeilijk is om een houtsoort te kiezen voor uw project. Bel daarom gerust naar 0512 - 36 49 04 voor advies op maat!

 

Soorten tuinhout

Wij zijn dé groothandel op het gebied van tuinhout. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten is het interessant om bij ons tuinhout te kopen vanwege onze scherpe prijzen. In ons tuinhout assortiment vindt u bijvoorbeeld tuinpalen, vlonderplanken en tuinplanken. Kijk rustig eens rond in ons ruime assortiment en ontdek materiaal als:

  • Geïmpregneerd tuinhout

  • Tuinpalen

  • Tuinbalken

  • Vlonderplanken

  • Rabat

  • Larikshout

  • Funderingsbalken

  • Tuinaccessoires

 

Rabat hout

Rabat is een houtsoort dat relatief weinig weeg en flexibel is. De rabatdelen in ons assortiment worden veel gebruikt bij het maken van tuinhuisjes en schuttingen. De planken worden vaak dakpansgewijs aangebracht. De groeven in de planken zorgen ervoor dat het hout gemakkelijk in elkaar geschoven kan worden. Rabat hout is perfect voor het betimmeren van gevels.

 

Tuinplanken

De tuinplanken in ons assortiment kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Echter worden ze vaak gebruikt als schuttingplanken. Voor extra duurzaamheid zijn de planken geïmpregneerd.

 

Larikshout

Lariks is een houtsoort dat erg vaak gebruikt wordt bij tuinklussen. Bij ons vindt u lariks palen, planken en schaaldelen. Het hout heeft een wat roodachtige kleur en heeft een mooie natuurlijke uitstraling door de grove nerf. Larikshout wordt ook gebruikt voor het maken van tuinhuisjes, schuttingen en overkappingen.

 

Goedkoop tuinhout bestellen

Als ons tuinhout leveren wij tegen zeer scherpe prijzen. U kunt dan ook voordelig tuinhout bij ons bestellen.  Daarnaast zijn al onze producten van topkwaliteit en kunnen alle materialen direct uit voorraad geleverd worden. Dit zorgt ervoor dat u uw tuinhout snel in huis hebt.