10% KORTING MET CODE: PINKSTEREN

Bouwmaterialen

Bouwmaterialen kopen van hoge kwaliteit? Wij zijn dé leverancier op het gebied van cellenbetonblokken, bouwstaalmatten, gipsplaten, dakramen en isolatie. Je vindt het allemaal in ons brede assortiment. De juiste bouwmaterialen van absolute topkwaliteit voor iedere bouwfase. Bestel eenvoudig in onze online bouwmaterialen webshop óf kom langs in onze winkel in Surhuisterveen.

Bouwmaterialen

Bouwmaterialen kopen: online of op locatie

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment bouwmaterialen aan. Voor iedere kleine klus of groot project vind je bij ons de juiste materialen. En dat voor gegarandeerd de laagste prijs.

 

Het assortiment dat wij bieden bestaat onder andere uit:

 

Bouwmaterialen en dakmaterialen

Naast bouwmaterialen, vind je in onze webshop nog veel meer producten die je bij jouw project nodig hebt. De rest van onze materialen zijn in andere categorieën opgedeeld. Een voorbeeld hiervan zijn dakmaterialen, zoals golfplaten, polycarbonaat, dakshingles, boeistroken en waterafvoeren. Ons brede assortiment bestaat uit kwaliteits dakmaterialen van gerenommeerde merken.

 

Bekijk onze dakmaterialen >

 

Hout: breed assortiment

Een ander voorbeeld is ons brede assortiment hout. Denk aan aftimmerhout, kozijnhout, vurenhout, vloerdelen, tuinhout en steigerhout. Wanneer je iets van hout maakt is het belangrijk om de juiste soort hout te kiezen. Iedere houtsoort heeft zo zijn eigenschappen, daarom is het belangrijk om te weten welk hout het beste past bij het project waarvoor je hout wilt kopen. Bij onze productcategorieën lees je veel informatie over ons aanbod. Heb je toch nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Bekijk onze verschillende soorten hout >

 

Bouwmaterialen van Houtenbouwmaterialen.nl

Bouwmaterialen online bestellen brengt vele voordelen met zich mee. Zo staan wij onder andere bekend om A-kwaliteit bouwmaterialen, scherpe prijzen, uitstekende service en snelle levering. Wij hebben zelf meerdere vrachtwagens die dagelijks door heel Nederland rijden!

 

Lees meer over Houtenbouwmaterialen.nl >

 

Online bouwmaterialen kopen

Wij leveren professionele goedkope bouwmaterialen voor zzp-ers, bedrijven en particulieren. Hout en Bouwmaterialen heeft een breed assortiment aan bouwmaterialen tegen een scherpe prijs en snelle levering. Wij zijn de online groothandel in bouwmaterialen!

Wanneer je bouwmaterialen bij ons aanschaft, weet je zeker dat je aan de slag gaat met topkwaliteit materialen. Doordat wij onze bouwmaterialen grootschalig inkopen kunnen wij de beste prijs bieden voor A-merken. Het kopen van bouwmaterialen kan bij ons gemakkelijk en snel online. Kortom: wij zijn hét adres voor iedereen die kwalitatieve bouwmaterialen nodig heeft voor de beste prijs.

 

Deskundig advies van specialisten

Bij het kopen van bouwmaterialen vinden wij het belangrijk dat wij jou als klant zo goed mogelijk informeren. Deskundig advies van specialisten is dan ook niet te veel gevraagd. Onze experts staan altijd voor je klaar om advies te geven, zodat jij de juiste bouwmaterialen kunt aanschaffen. Heb je vragen over bouwmaterialen? Of is er iets onduidelijk? Vraag het dan gerust aan onze deskundige medewerkers. 

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties