10% HBM KORTING MET CODE: HBM10

Folie
Folie

Ben je op zoek naar folie voor de afdichting van bouwconstructies? In dat geval ben je bij Houtenbouwmaterialen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dampremmende en dampdoorlatende folies in verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons altijd wat je nodig hebt.

Folie

Wat is DPC folie precies?

DPC folie is een vochtkerende folie voor de afdichting in bouwconstructies. Bijvoorbeeld tegen opstijgend of doortrekkend vocht in muurconstructies. De folie kenmerkt zich doordat het niet doorlaatbaar is voor water. Ook de zuren in het water zullen de folie niet aantasten. Daarnaast is de folie rottingsvrij en niet giftig. DPC folie wordt gemaakt van gerecycled polyethyleen, zonder dat er bij de productie en verbranding schadelijke stoffen vrijkomen. Dit maakt DPC folie zeer duurzaam en recyclebaar!

 

Toepassing DPC folie

DPC folie is in principe overal toepasbaar. Doorgaans wordt het onder andere veel gebruikt bij funderingen, muurlateien, betonlateien, industriële binnenspouw, kozijnaansluitingen op metselwerk, trasramen, nokvorsten, in de kelder of op binnenspouwbladen. De zwarte folie heeft een gewafeld oppervlak om zo een betere hechting met de ondergrond te realiseren en enige afstand tot het oppervlak voor kou en condensatie.

 

Voordelen van DPC folie

  • Zeer breed toepasbaar
  • Kan gelijmd of mechanisch bevestigd worden
  • Waterdicht
  • Duurzaam
  • Goed recyclebaar
  • Rottingsvrij

 

Online DPC folie kopen

Wij staan al jaren bekend om onze kwaliteit bouwmaterialen. Zo hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan DPC folie die wij aanbieden tegen een scherpe prijs. Je hebt de keuze uit dampdoorlatende en dampremmende folie in diverse afmetingen. Zo vind je altijd waar je naar op zoek bent. Je hebt de keuze om de producten thuis te laten sturen of om ze bij ons op te halen. Uiteraard kun je bij ons altijd terecht voor persoonlijk en deskundig advies.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.