Rabat

Met rabatdelen maakt u gemakkelijk en snel dichte tuinwanden voor tuinhuisjes en schuttingen. Goedkope rabatdelen bestellen via internet? Bij ons kunt u topkwaliteit rabatdelen in hardhout en geïmpregneerd kopen voor scherpe prijzen. 

De houtsoorten in ons assortiment zijn duurzaam en gaan jarenlang mee. De rabatdelen worden veelal gebruikt bij het maken van dichte tuinwanden. Rabatdelen zijn bij ons verkrijgbaar in het grijs, zwart en houtkleur. De A-kwaliteit rabatdelen in ons assortiment hebben wij op voorraad, waardoor we ze direct uit voorraad kunnen leveren

Foto-tabel  Lijst 

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

14 artikel(en)

per pagina
.

 

Zwarte rabat

Tegenwoordig zijn schuttingen van zwart geimpregneerd rabat enorm populair. Het zwarte rabat hout is geïmpregneerd en gaat daardoor enorm lang mee. Ook blijft het hout langer mooi. Deze planken worden vaak gebruikt als wandbekleding van veranda’s en tuinhuisjes. Aan de achterzijde van de planken zitten twee ontspanning groeven. Deze groeven beperken het werken van de planken.

 

Waarom rabatdelen

Rabatdelen zijn uitermate geschikt voor betimmering van blokhutten, schuurtjes, schuttingen enzovoorts. Onder normale omstandigheden heeft rabathout een lange levensduur tot wel 15 jaar.

 

Heeft u advies nodig?

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het bestellen van rabatdelen nog specifieke vragen heeft. Bijvoorbeeld welke planken u nodig heeft? En hoe u zelf de planken kunt monteren? Vraag het gerust aan onze vakmensen door te bellen naar 0512 - 36 49 04.