Rabat

Met rabat onderdelen en toebehoren maakt u gemakkelijk en snel dichte tuinwanden voor tuinhuisjes en schuttingen. Goedkope rabatdelen bestellen via internet? Bij ons kunt u topkwaliteit rabatdelen in hardhout en geïmpregneerd kopen voor scherpe prijzen. 

De houtsoorten, waaronder rabat, in ons assortiment zijn duurzaam en gaan jarenlang mee. Rabat worden veelal gebruikt bij het maken van dichte tuinwanden. Rabat delen zijn bij ons verkrijgbaar in het grijs, zwart en houtkleur. De A-kwaliteit rabat delen in ons assortiment hebben wij op voorraad, waardoor we ze direct uit voorraad kunnen leveren

Foto-tabel  Lijst 

13 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

13 artikel(en)

per pagina

Zweeds rabat

Op zoek naar echt Zweeds rabat? Wij hebben een ruim assortiment Douglas Zweeds rabat. Naast de normale houtkleur is het ook mogelijk om te kiezen voor de kleur grijs.

Grenen rabat

Het geïmpregneerd grenen rabat dat wij aanbieden bestaat uit Midden-Europees grenen rabat en is verkrijgbaar in de lengtes 2400mm tot 4500mm. Deze houtsoort is geschikt voor een tuinhut of schutting en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  

Zwarte rabat

Tegenwoordig zijn schuttingen van zwart geimpregneerd rabat enorm populair. Het zwarte rabat hout is geïmpregneerd en gaat daardoor enorm lang mee. Ook blijft het hout langer mooi. Deze planken worden vaak gebruikt als wandbekleding van veranda’s en tuinhuisjes. Aan de achterzijde van de planken zitten twee ontspanning groeven. Deze groeven beperken het werken van de planken.

 

Waarom rabatdelen

Rabatdelen zijn uitermate geschikt voor betimmering van blokhutten, schuurtjes, schuttingen enzovoorts. Onder normale omstandigheden heeft rabathout een lange levensduur tot wel 15 jaar.

 

Heeft u advies nodig?

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het bestellen van rabatdelen nog specifieke vragen heeft. Bijvoorbeeld welke planken u nodig heeft? En hoe u zelf de planken kunt monteren? Vraag het gerust aan onze vakmensen door te bellen naar 0512 - 36 49 04.