5% KORTING MET CODE: HBM5

IJzerwaren

IJzerwaren nodig voor jouw klus? Voor de afwerking van bepaalde elementen in en rond jouw woning kunnen ijzerwaren gebruikt worden. Dé verbinders van jouw bouwproject. Wij hebben een ruim aanbod aan topkwaliteit ijzerwaren. Het ijzerwaren assortiment bestaat onder andere uit: bevestigingsmateriaal, gereedschap en toebehoren, houtverbindingen, deurbeslag, krulhaken, murfor, steigerbuis koppelingen, hang- en sluitwerk, verankering, wielen en paalhouders.

IJzerwaren

Wij zijn de nummer 1 leverancier als het gaat om goedkope ijzerwaren van de hoogste kwaliteit. De ijzerwaren die wij verkopen zijn van A-merken, dit garandeert de topkwaliteit. De zeer gevarieerde ijzerwaren die wij verkopen maken jouw woning helemaal af!

 

IJzerwaren specialist

Voor al het gereedschap en toebehoren als paalhouders, schroeven, spijkers, wielen en van deurbeslag tot murfor zijn wij dé ijzerwaren leverancier. Ook kabelbinders, tape, krulhaken, hang- en sluitwerk, houtverbindingen en bevestigingsmateriaal vind je in ons assortiment terug. Wij hanteren de laagste prijs garantie waardoor je nooit te veel betaalt voor jouw ijzerwaren. Ook profiteer je van een snelle levering doordat wij al onze ijzerwaren ruim op voorraad hebben.

 

IJzerwaren aanschaffen; 3 tips

Om een perfect eindresultaat te behalen voor jouw klus hebben wij drie tips op een rijtje gezet voor bij het aanschaffen van ijzerwaren.

  • Controleer of eventuele bevestigingsmaterialen met de ijzerwaren worden meegeleverd. Zo niet? Dan kun je deze gemakkelijk meebestellen in onze webshop.

  • Zorg ervoor dat je de juiste formaten beslag, strips, grendels, scharnieren en andere ijzerwaren bestelt.

  • Het maken van een checklist is ideaal als je wat meer materialen nodig hebt en zeker wilt weten dat je alle benodigde ijzerwaren bestelt.

 

IJzerwaren online bestellen

In ons assortiment vind je voor iedere klus de juiste ijzerwaren om jouw klus vlekkeloos te laten verlopen. Deze A-kwaliteit ijzerwaren kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Doordat wij een ruime voorraad hebben kunnen wij alle materialen in onze webshop snel kunnen leveren. Zo worden jouw ijzerwaren enorm snel geleverd. Heb je vragen over onze ijzerwaren? Vraag het gerust aan onze vakkundige klantenservice. 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties