10% EXTRA KORTING! CODE: MAART

IJzerwaren

Voor de afwerking van bepaalde elementen in en rond uw woning kunnen ijzerwaren gebruikt worden. Voor ijzerwaren bent u bij HoutenBouwmaterialen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan topkwaliteit ijzerwaren. Het ijzerwaren assortiment bestaat onder andere uit: bevestigingsmateriaal, gereedschap en toebehoren, houtverbindingen, deurbeslag, krulhaken, murfor, steigerbuis koppelingen, hang- en sluitwerk, verankering en wielen.

IJzerwaren

Wij zijn de nummer 1 leverancier als het gaat om goedkope ijzerwaren van de hoogste kwaliteit. De ijzerwaren die wij verkopen zijn van A-merken, dit garandeert de topkwaliteit. De zeer gevarieerde ijzerwaren die wij verkopen maken uw woning helemaal af!

 

Dé ijzerwaren specialist

Voor al het gereedschap en toebehoren tot wielen en van deurbeslag tot murfor zijn wij dé ijzerwaren leverancier. Ook kabelbinders, tape, krulhaken, hang- en sluitwerk, houtverbindingen en bevestigingsmateriaal vindt u in ons assortiment terug. Wij hanteren de laagste prijs garantie waardoor u nooit te veel betaald voor uw ijzerwaren. Ook profiteert u van een snelle levering doordat wij al onze ijzerwaren ruim op voorraad hebben.

 

IJzerwaren aanschaffen; 3 tips

Om een perfect eindresultaat te behalen voor uw klus hebben wij drie tips op een rijtje gezet voor bij het aanschaffen van ijzerwaren.

  • Controleer of eventuele bevestigingsmaterialen met de ijzerwaren worden meegeleverd. Zo niet? Dan kunt u deze gemakkelijk mee bestellen in onze webshop.

  • Zorg ervoor dat u de juiste formaten beslag, strips, grendels, scharnieren en andere ijzerwaren bestelt.

  • Het maken van een checklist is ideaal wanneer u wat meer materialen nodig hebt en zeker wilt weten dat u alle benodigde ijzerwaren bestelt.

 

Online ijzerwaren bestellen

In ons assortiment vindt u voor iedere klus de juiste ijzerwaren om uw klus vlekkeloos te laten verlopen. Deze A-kwaliteit ijzerwaren kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Doordat wij een ruime voorraad hebben kunnen wij alle materialen in onze webshop snel kunnen leveren. Zo worden uw ijzerwaren enorm snel geleverd. Heeft u vragen over onze ijzerwaren? Vraag het gerust aan onze vakkundige klantenservice. 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.