DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Lijm
Lijm

Aan het zoeken naar een leverancier voor betrouwbare en kwalitatieve lijmen voor in de bouw? Wij zijn hét adres voor verschillende soorten lijm van topkwaliteit. Zowel voor particuliere als zakelijke professionals hebben wij de beste lijm voor iedere klus. Welke lijm u voor welke klus nodig heeft, leest u hieronder.

Lijm

Lijm

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Griffon T-88 PVC lijm 100 ml

  -25%

  Griffon T-88 PVC lijm 100 ml
  Speciale prijs € 10,10 Normale prijs € 13,46
   
 2. Ivana houtlijm D3 flacon 250 gram
  Ivana constructielijm D4 flacon 250 gram
  € 14,45
   
 3. Ivana houtlijm D3 flacon 250 gram
  Ivana constructielijm D4 flacon 750 gram
  € 34,95
   
 4. Ivana constructielijm expresse - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Ivana constructielijm expresse
  € 8,56
   
 5. Ivana houtlijm D3 flacon 250 gram
  Ivana houtlijm D3 flacon 250 gram
  € 8,56
   
 6. Ivana houtlijm D3 flacon 750 gram - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Ivana houtlijm D3 flacon 750 gram
  € 14,30
   

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Betrouwbare lijm voor iedere klus

Wij vinden het belangrijk dat lijmen betrouwbaar zijn. In onze ogen moet lijm ervoor zorgen dat materialen of voorwerpen permanent aan elkaar gelijmd worden. Daarom vindt u bij ons ook alleen maar kwaliteit lijmen waarop u kunt vertrouwen. Onze lijmen behouden hun elasticiteit en sterkte, zelf bij externe factoren als vocht, schimmel of weersomstandigheden. Voor iedere ondergrond vindt u bij ons een betrouwbare lijm.

Houtlijm

Voor het verlijmen van hout is een speciale houtlijm nodig. Wij bieden meerdere sterke soorten lijm die geschikt zijn voor hout. Houtlijmen zijn vaak geschikt voor zowel buiten als binnengebruik.

Constructielijm

De verschillende constructielijmen in ons assortiment hebben allemaal eenzelfde eigenschap en dat is: oersterk. Constructielijm is ideaal voor het lijmen van veeleisende verbindingen, zoals houtconstructies.

PVC lijm

Ook voor het verlijmen van buizen, moffen en fittingen bieden wij de juiste lijm, namelijk PVC lijm. Een eigenschap van PVC lijm is dat het snel droogt. Dankzij deze lijm kunt u snel weer verder met de klus.

Lijm kopen

Welk materiaal u ook wilt lijmen, wij hebben de juiste lijm voor u op voorraad. Kies de juiste lijm, bestel hem direct en de beste kwaliteit lijm voor uw klus wordt door ons snel geleverd. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald.

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.