Ventilatielatten
Ventilatielatten

Door ventilatielatten is er meer ventilatie achter de gevel waardoor vocht beter de mogelijkheid krijgt om te worden afgevoerd. Door het gebruik van de ventilatielatten van Hout en Bouwmaterialen voorkom je dus het ophopen van vocht achter de gevelbekleding. De latten worden toegepast achter rabat, potdekselplanken maar ook andere soorten gevelbekleding.

Ventilatielatten

Ventilatielatten

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Douglas regel/ventilatielat geschaafd zwart 22x45x5000mm

  -15%

  Douglas regel/ventilatielat geschaafd zwart 22x45x5000mm
  Speciale prijs € 6,55 Normale prijs € 7,70
 2. Vuren ventilatielat geimpregneerd 21 x 45 x 3600 mm

  -15%

  Vuren ventilatielat geïmpregneerd 21x45x4500mm
  Speciale prijs € 7,40 Normale prijs € 8,70
 3. Vuren ventilatielat zwart 28x45x4200mm

  -15%

  Vuren ventilatielat zwart 28x45x4200mm
  Speciale prijs € 12,41 Normale prijs € 14,60
 4. Vuren ventilatielat zwart geimpregneerd 21 x 45 x 3600 mm

  -15%

  Vuren ventilatielat zwart geïmpregneerd 21x45x4500mm
  Speciale prijs € 9,52 Normale prijs € 11,20

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Eigenschappen ventilatielatten

Het afvoeren van vocht achter de gevel is een belangrijk aspect. Dit voorkomt namelijk dat er schade ontstaat aan jouw gevelbekleding. Voorkomen is in dit geval duidelijk beter dan genezen en daar zorgen de ventilatielatten voor. Dit product zorgt ervoor dat de vocht van binnen naar buiten kan trekken en niet omgekeerd.

Meerdere soorten ventilatielatten

Je kunt bij Hout en Bouwmaterialen terecht voor meerdere soorten ventilatielatten. Zo vind je bij ons onder andere Douglas ventilatielatten, geïmpregneerd vuren ventilatielatten, zwarte vuren ventilatielatten en zwart geïmpregneerde vuren ventilatielatten. Naar wat voor soort je dus ook op zoek bent, je vindt het binnen ons assortiment.

Andere soorten tuinhout

Ben je niet op zoek naar ventilatielatten, maar andere producten op het gebied van tuinhout? Ook daarvoor kun je bij Hout en Bouwmaterialen terecht! Je vindt binnen ons assortiment onder andere de volgende soort producten van tuinhout:

Service Hout en Bouwmaterialen

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten voorzien zijn van een uitstekende kwaliteit. Dat, in combinatie met de lage prijs, zorgt ervoor dat jij profiteert van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Neem gerust contact met ons op

Heb je nog vragen over de ventilatielatten? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan onze medewerkers je graag te woord. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de juiste ventilatielatten gebruikt voor jouw klus!

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.