Tuinpalen en Balken
Tuinpalen en Balken

Bent u op zoek naar tuinpalen of tuinbalken? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan tuinhout. Tuinpalen en balken zijn op verschillende manieren toepasbaar. Veelal worden ze gebruikt bij het maken van een pergola, veranda of schutting. Bij ons vindt u palen en balken van verschillende houtsoorten, zoals bankirai, vurenhout, grenen,douglas en lariks Uw materialen kunt u gemakkelijk en snel online bestellen om deze vervolgens snel thuis te laten bezorgen.

Tuinpalen en Balken

Hardhouten palen

De palen van hardhout die wij aanbieden zijn zeer geschikt voor het bouwen van een schutting, pergola, overkapping of vlonder. De hardhouten palen hebben een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur.

 

Ronde palen

Vanzelfsprekend hebben wij ook ronde palen in ons assortiment. Deze palen worden vooral gebruikt voor het bouwen van omheiningen. Ook vindt u weidepalen in deze categorie, deze zijn geschikt voor het afrasteren van weiland of tuin.

 

Lariks palen

Lariks palen zijn uitermate geschikt voor de buitenlucht. Deze zijn dan ook aan te raden voor het maken van een pergola, tuinkast, carport of overkapping in de tuin.

 

Vierkante palen

Bent u op zoek naar vierkante palen voor in de tuin? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vierkante palen zijn onder druk geïmpregneerd voor extra duurzaamheid. Dit maakt ze zeer geschikt voor het maken van schuttingen, overkappingen, tuinhuisjes en nog veel meer.

 

Geïmpregneerde balken 

De geïmpregneerde balken in ons assortiment zijn zeer geschikt voor hekwerk, meubelen, dierenverblijven, tuinhuisjes en nog vele andere doeleinden. Het voordeel van deze balken is dat ze enorm duurzaam zijn.

 

Online tuinpalen en balken bestellen

Onze collectie aan balken en palen voor in de tuin is enorm uitgebreid. Zo is er voor iedere klus wel het juiste hout te vinden. Houtenbouwmaterialen.nl is met scherpe prijzen, snelle levertijd en een uitgebreid assortiment  de beste keuze voor het leveren van tuinpalen. 

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.