5% KORTING MET CODE: HBM5

Aanhangernetten

Ben jij op zoek naar hoogwaardige aanhangernetten om jouw lading veilig en stabiel te vervoeren? Wij bieden een uitgebreid assortiment aanhangwagennetten die voldoen aan alle eisen. Of je nu grote of kleine ladingen wilt vervoeren, wij hebben het juiste formaat. Onze aanhangwagennetten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, variërend van de kleinste van 1,5x2 meter tot de grootste van 3,5x6 meter.

Aanhangernetten

Aanhangernetten

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Aanhangernet 1,5 x 2 meter

  -40%

  Scala Cargo aanhangernet 1,5 x 2 meter
  Special Price € 14,99 Regular Price € 24,99
   
 2. Aanhangernet 2 x 3,5 meter

  -40%

  Scala Cargo aanhangernet 2 x 3,5 meter
  Special Price € 20,53 Regular Price € 34,22
   

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Veiligheid aanhangernet

Veiligheid staat voorop bij het vervoeren van goederen op een aanhangwagen. Onze aanhangernetten zorgen ervoor dat jouw lading stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens lange ritten of op hobbelige wegen. Hierdoor voorkom je gevaarlijke situaties en schade aan jouw goederen of voertuig.

 

Het juiste formaat

Of je nu een kleine aanhangwagen hebt voor persoonlijk gebruik of een grote voor professionele doeleinden, wij hebben het juiste formaat aanhangwagennet voor jou. Van 1,5x2 meter tot 3,5x6 meter, wij bieden netten in verschillende afmetingen die perfect passen bij jouw specifieke behoeften en voertuig.

 

Aanhangernet verplicht

Een aanhangernetnet of ladingsnet is verplicht als je de lading niet vast kunt zetten met spanbanden. Bij losse balken zijn spanbanden voldoende om er voor te zorgen dat de lading niet van de aanhangwagen kan vallen.

 

Bestel jouw aanhangernet

Wacht niet langer en zorg ervoor dat jouw lading veilig en stabiel wordt vervoerd met onze hoogwaardige aanhangwagennetten. Bestel vandaag nog jouw net en profiteer van snelle levering en uitstekende service bij HoutenBouwmaterialen.nl. 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties