DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Schuurpapier
Schuurpapier

Bent u op zoek naar goed schuurpapier voor de laagste prijs? Wij hebben drie verschillende soorten schuurpapier in ons assortiment. Het verschil tussen de soorten schuurpapier zit hem vooral in de korrelgrootte. De drie soorten schuurpapier die wij hebben zijn fijn, middel en grof. Zo heeft u altijd het juiste schuurpapier.

Filteren
Filteren

Schuurpapier

Schuurpapier

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Master schuurpapier droog fijn (150) 5 vel - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Master schuurpapier droog fijn (150) 5 vel
  € 1,24
   
 2. Master schuurpapier droog grof (60) 5 vel - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Master schuurpapier droog grof (60) 5 vel
  € 1,24
   
 3. Master schuurpapier droog middel (100) 5 vel - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Master schuurpapier droog middel (100) 5 vel
  € 1,24
   

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Wat is het nut van schuren?

Bij het voorbereiden van verven, beitsen of lakken van hout is het belangrijk om eerst te schuren met schuurpapier. Door te schuren verwijdert u roest en laat u het oude verflagen. Ook creëert u een ruwere ondergrond, waardoor verf beter hecht aan het oppervlak. Door te schuren zal u minder last hebben van lelijke druipers.

Soorten schuurpapier

Welke soort schuurpapier er nodig is, hangt af van wat er geschuurd moet worden. Fijn schuurpapier is aan te raden als er geschuurd moet worden tussen de laklagen door. Zijn er intacte schilderlagen? Dan adviseren wij het middelste schuurpapier. Grof schuurpapier is nodig als het huidige schilderwerk er erg dik op zit.

Goedkoop schuurpapier kopen

Wij hanteren altijd lage prijzen, zo koopt u bij ons ook schuurpapier tegen de scherpste prijs. Het schuurpapier in ons assortiment is van het merk Master dat bekend staat om de uitstekende kwaliteit. Bestel bij ons uw schuurpapier en profiteer van een snelle levering!

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.