10% ZOMER KORTING MET CODE: HBM10

Restol Mat

Restol Houtolie Mat is dé ideale keuze voor iedereen die zijn houten oppervlakken wil beschermen en mooi wil maken. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint met houtbewerking, deze houtolie beschermt erg goed en is ook nog eens gemakkelijk te verwerken. Ontdek waarom matte Restol Houtolie onmisbaar is voor jouw houtprojecten.

Restol Mat

Restol Mat

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Restol Houtolie Zijdeglans 1L Parelwit - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Restol Houtolie Mat 2,5L Parelwit
  € 90,88
   

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Wat is Restol Houtolie Mat?

Restol Houtolie Mat is een hoogwaardige houtolie die speciaal is ontwikkeld om jouw houtwerk te beschermen tegen weersinvloeden, schimmels en vergrijzing. Met zijn matte afwerking behoudt je hout een natuurlijke uitstraling, terwijl het toch optimaal beschermd blijft. Deze olie is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan toegepast worden op diverse houtsoorten, zoals schuttingen, terrassen, meubelen en gevelbekleding.

 

Voordelen van Restol Houtolie Mat

 • Bescherming tegen weer en wind: de houtolie dringt diep door in het hout en biedt langdurige bescherming tegen regen, zon en vorst. Hierdoor verleng je de levensduur van jouw houtwerk aanzienlijk.
 • Natuurlijke uitstraling: dankzij de matte afwerking behoudt je hout zijn authentieke en natuurlijke look. De olie accentueert de houtnerf en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. We hebben veel verschillende kleuren beschikbaar in ons assortiment, zoals Restol Houtolie mat bruin, Restol Houtolie mat grijs en Restol houtolie ebbenhout-zwart.
 • Eenvoudig aan te brengen: Restol Houtolie Mat is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller. De olie droogt snel, zodat je snel kunt genieten van het eindresultaat.

 

Toepassing Restol matte houtolie

Restol Houtolie Mat is veelzijdig en geschikt voor verschillende houtsoorten en toepassingen. Bescherm je schuttingen tegen verwering en behoud de natuurlijke uitstraling van het hout. Zorg voor een duurzaam en mooi terras dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Verleng de levensduur van je tuinmeubelen met een beschermende laag die het hout voedt en beschermt. Zorg goed voor je houten gevelbekleding met een duurzame en beschermende houtolie.

 

Gebruiksaanwijzing houtolie

 • Voorbereiding: zorg ervoor dat het hout schoon, droog en vrij van oude verflagen is. Schuur het hout licht op voor een betere hechting.
 • Aanbrengen: breng de olie aan met een kwast of roller in de richting van de houtnerf. Voor een optimaal resultaat kun je een tweede laag aanbrengen na de eerste laag droog is.
 • Onderhoud: herhaal de behandeling jaarlijks voor buitenhout en om de paar jaar voor binnenhout om de bescherming te behouden.

Ben je overtuigd van de voordelen van Restol Houtolie Mat? Bestel nu eenvoudig online via onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat jij direct aan de slag kunt met jouw houtprojecten. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Kies voor Restol Houtolie Mat en geef jouw houtwerk de zorg die het verdient.

 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties