10% HBM KORTING MET CODE: HBM10

Dakmaterialen
Dakmaterialen

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment dakmaterialen. Wil je een dak maken van met golfplaten, dakshingles of dakleer? Dat kan! Ook kun je het dak dat jij in gedachten hebt meteenv voorzien van isolatie, daktrimmen en waterafvoer voorzien. Bekijk ons assortiment, lees meer informatie over de specifieke producten en ga aan de slag.

Dakmaterialen

Dakmaterialen

Houtenbouwmaterialen is de groothandel voor dakmaterialen. Wij verkopen alles voor het isoleren en renoveren van jouw dak. 

Kingspan isolatie

Om warmteverlies in huis tegen te gaan kies je voor Kingspan isolatie. De mate waarin de isolatieplaat warmteverlies tegen gaat wordt uitgedrukt in een Rd-waarde. Over het algemeen geldt: hoe hoger de Rd-waarde, hoe dikker de plaat. In onze webshop verkopen we onder andere PIR platen en Rockwool.

 

Bekijk al onze Kingspan isolatie platen > 

 

Golfplaten

Bij kleinere gebouwen zoals garages, carports en tuinhuisjes wordt vaak gekozen voor een golfplaten dak. Belangrijk is dat een golfplaten dak enigszins schuin moet aflopen, minimaal 7°. In ons dakmaterialen assortiment vind je verschillende soorten golfplaten zoals

 

Bekijk onze golfplaten > 

 

Ook dakmaterialen zoals windveren, nokstukken en golfplaatschroeven kun je bij ons eenvoudig online bestellen. Zo maak je je project in één keer helemaal af. Je vind bijpassende producten in dezelfde categorie als de golfplaten naar keuze.

 

Waterafvoer

Een juiste waterafvoer is een van de belangrijkste onderdelen van een nieuwe dakbedekking. Het zorgt voor de juiste waterhuishouding rond je huis. Met de juiste waterafvoer wordt het hemelwater op een goede manier afgevoerd, zonder dat je wateroverlast krijgt. Wij verkopen voordelige maten en modellen waterafvoer- en rioleringsbuizen. Ook hebben wij allerlei beugels, roosters en goten in ons dakmaterialen assortiment om je waterafvoer meteen te installeren.

 

Bekijk onze waterafvoer producten > 

 

Dakshingles leggen

Dakshingles leggen? Ook voor dakshingles kun je bij ons terecht. Shingles als dakbedekking worden steeds populairder, ze hebben namelijk verschillende voordelen:

  • Goedkoop in aanschaf
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Stijlvol uiterlijk

Onze dakshingles zijn ondanks de lage prijs van topkwaliteit.

 

Bekijk onze dakshingles > 

 

Dakmaterialen bestellen

Naast bovenstaande dakmaterialen verkopen wij nog veel meer dakmaterialen. Van schroeven tot boeidelen! Voor een complete dakbedekking zit je bij ons goed. Bestel direct en ontvang snel de door jou bestelde producten. Ook kun je onze medewerkers om deskundig advies op het gebied van dakmaterialen vragen.

 

Neem contact op > 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.