Dakmaterialen
Dakmaterialen

In onze webshop vindt u een zeer uitgebreid assortiment dakmaterialen wat bestaat uit onder andere boeidelen, dakisolatie, dakleer, dakshingles, daktrimmen, dakpanplaten, golfplaten, waterafvoer en nog veel meer. Heeft u dakmaterialen nodig om uw project af te ronden? Alles wat u nodig heeft vindt u bij ons!

Dakmaterialen

Dakisolatie

Wanneer u warmteverlies in huis wilt tegengaan is dakisolatie een uitstekende keuze. Over het algemeen geldt hoe dikker de dakisolatieplaten, hoe hoger de Rd-waarde, en hoe beter de isolatie daadwerkelijk isoleert. Bij ons vindt u onder dakmaterialen verschillende soorten isolatie zoals PIR platen en Rockwool. 

 

Golfplaten

Bij kleinere gebouwen zoals garages, carports en tuinhuisjes wordt er vaak gekozen voor een golfplaten dak. Belangrijk is dat een golfplaten dak wel enigszins schuin moet aflopen. Minimaal 7°. In ons dakmaterialen assortiment vindt u verschillende soorten golfplaten zoals bitumen, PVC, PET en polyester golfplaten. Ook dakmaterialen zoals windveren, nokstukken en golfplaatschroeven kunt u hier eenvoudig online bestellen. 

 

Waterafvoer

Een juiste waterafvoer is een van de belangrijkste onderdelen van een nieuwe dakbedekking. Het zorgt voor de juiste waterhuishouding rond uw huis. Met de juiste waterafvoer kan al het hemelwater op een goede wijze worden afgevoerd zonder wateroverlast te veroorzaken. Wij verkopen voordelige maten en modellen waterafvoer- en rioleringsbuizen. Ook hebben wij allerlei beugels, roosters en goten in ons dakmaterialen assortiment.

 

Dakshingles

Ook voor dakshingles kunt u bij ons terecht. Shingles als dakbedekking worden steeds populairder. De grootste voordelen van dakshingles als bedekking is dat ze goedkoop in aanschaf zijn, eenvoudig te bevestigen op het dak en ze zien er mooi uit. Onze dakshingles zijn ondanks de lage prijs van topkwaliteit.

 

Dakmaterialen bestellen

Naast bovenstaande dakmaterialen vindt u bij ons nog veel meer dakmaterialen, van schroeven tot boeidelen. Voor een complete dakbedekking zit u bij ons goed. Bestel direct en ontvang snel de door u bestelde producten. Levering is bij een bestelling vanaf 750 euro helemaal gratis. Ook kunt u onze medewerkers om deskundig advies op het gebied van dakmaterialen vragen.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

15% KORTING op bijna het hele assortiment

 

 

En nog meer korting!

 

25% korting op steigerhout en Kingspan isolatiepanelen

 

actie alleen geldig bij online bestellen en bezorgen