Dakmaterialen

hout & bouwmaterialen

 

In onze webshop vindt u een zeer uitgebreid assortiment dakmaterialen wat bestaat uit onder andere boeidelen, dakisolatie, dakleer, dakshingles, daktrimmen, dakpanplaten, golfplaten, waterafvoer en nog veel meer. Heeft u dakmaterialen nodig om uw project af te ronden? Alles wat u nodig heeft vindt u bij ons!

 

Dakisolatie

Wanneer u warmteverlies in huis wilt tegengaan is dakisolatie een uitstekende keuze. Over het algemeen geldt hoe dikker de dakisolatieplaten, hoe hoger de Rd-waarde, en hoe beter de isolatie daadwerkelijk isoleert. Bij ons vindt u verschillende soorten isolatie zoals PIR platen en Rockwool. 

 

Golfplaten

Bij kleinere gebouwen zoals garages, carports en tuinhuisjes wordt er vaak gekozen voor een golfplaten dak. Belangrijk is dat een golfplaten dak wel enigszins schuin moet aflopen. Minimaal 7°. In ons assortiment vindt u verschillende soorten golfplaten zoals bitumen, PVC, PET en polyester golfplaten. Ook windveren, nokstukken en golfplaatschroeven kunt u hier eenvoudig online bestellen. 

 

Waterafvoer

Een juiste waterafvoer is een van de belangrijkste onderdelen van een nieuwe dakbedekking. Het zorgt voor de juiste waterhuishouding rond uw huis. Met de juiste waterafvoer kan al het hemelwater op een goede wijze worden afgevoerd zonder wateroverlast te veroorzaken. Wij verkopen voordelige maten en modellen waterafvoer- en rioleringsbuizen. Ook hebben wij allerlei beugels, roosters en goten in ons assortiment.

 

Dakshingles

Ook voor dakshingles kunt u bij ons terecht. Shingles als dakbedekking worden steeds populairder. De grootste voordelen van dakshingles als bedekking is dat ze goedkoop in aanschaf zijn, eenvoudig te bevestigen op het dak en ze zien er mooi uit. Onze dakshingles zijn ondanks de lage prijs van topkwaliteit.

 

Dakmaterialen bestellen

Naast bovenstaande dakmaterialen vindt u bij ons nog veel meer dakmaterialen, van schroeven tot boeidelen. Voor een complete dakbedekking zit u bij ons goed. Bestel direct en ontvang snel de door u bestelde producten. Levering is bij een bestelling vanaf 750 euro helemaal gratis. Ook kunt u onze medewerkers om deskundig advies op het gebied van dakbedekking vragen.