15% HBM KORTING MET CODE: HBM15

Verfrolbeugels en kwasten
Verfrolbeugels en kwasten

Voor hoogstaand schilderwerk zijn kwasten van hoge kwaliteit onmisbaar. Een goede kwast bestaat dan ook uit 100% varkenshaar en heeft een lange levensduur. U zult merken dat hoe langer u de kwasten gebruikt dat deze steeds meer naar uw hand gaat staan. Het smeren gaat dus steeds lekkerder. Er zijn verschillende soorten kwasten voor diverse doeleinden. Welke kwasten u voor welke klus nodig heeft, leest u hieronder.

Verfrolbeugels en kwasten

Verfrolbeugels en kwasten

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Blokwitter kwast kunststof 70x30mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Blokwitter kwast kunststof 70x30mm
  € 3,66
   
 2. Platte kwast 4 cm breed
  Platte kwast 4 cm breed
  € 2,70
   
 3. Verfbak middel 14x30cm t.b.v. verfroller
  Verfbak middel 14x30cm
  € 2,44
   
 4. Verfrol schuim 5cm recht
  Verfrol schuim 5cm recht
  € 0,99
   
 5. Verfrolbeugel 20cm - verfrol 5cm
  Verfrolbeugel 20cm - verfrol 5cm
  € 2,03
   
 6. Wegwerpkwast plat - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Wegwerpkwast plat
  Vanaf € 0,79
   
 7. Wegwerpkwast plat 70 mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Wegwerpkwast plat 70 mm
  € 3,06
   
 8. Wegwerpkwast rond - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Wegwerpkwast rond
  Vanaf € 0,62
   

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Kwasten kopen

Goede kwasten zijn essentieel wanneer u verf of beits op de juiste manier wilt aanbrengen. Voor een optimaal schilderresultaat zijn kwasten van topkwaliteit nodig, daarom bieden wij de beste kwasten met varkenshaar tegen de laagste prijs. De kwasten zijn geschikt voor zowel doe-het-zelvers als professionele schilders. Bij ons vindt u voor iedere klus de juiste soort kwasten.

 

Verschillende soorten kwasten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kwasten. Maar welke kwast gebruikt u nou bij welke klus? Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt.

Platte kwasten - deze kwast wordt niet zo veel meer gebruikt tegenwoordig. Wanneer u hem gebruikt, dan gebruikt u hem voor grote oppervlakken. Zoals een muur, vloer of plafond. Echter adviseren wij voor grote oppervlakken rollers, deze zijn een stuk gebruiksvriendelijker dan de platte kwasten.

Ronde kwasten - Ronde kwasten worden vooral gebruikt voor zijkanten van ramen, deuren en kozijnen. Hoe nauwkeuriger er gewerkt moet worden des te kleiner de kwast.

 

Kwasten bewaren na gebruik

Bent u bezig met een grote klus die meerdere dagen schilderwerk vereist? En wilt u aan het einde van de dag alle kwasten goed bewaren? Na het schilderen kunt u de kwasten eenvoudig in een huishoudfolie of plastic zakje verpakken, zo droogt de verf niet op en zijn de kwasten de volgende dag meteen klaar voor gebruik. Wilt u de gebruikte kwasten voor langere tijd bewaren? Dan is het nodig om de kwasten te reinigen met bijvoorbeeld terpentine.

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.