10% KORTING MET CODE: HBM10 en
12,5% AFHAALKORTING MET CODE: AFHALEN

Gereedschap en toebehoren

Topkwaliteit gereedschap en toebehoren kopen? Om efficiënt te werken is professioneel en betrouwbaar gereedschap nodig. Met het juiste gereedschap kunt u kosten en tijd besparen tijdens het klussen. Daarnaast verbeterd de kwaliteit van het geleverde werk wanneer u beschikt over het juiste gereedschap. Tijdens het klussen is er niks zo fijn als het werken met professioneel gereedschap.

Gereedschap en toebehoren

Voordelen van gereedschap kopen bij HoutenBouwmaterialen

  • Professioneel gereedschap en toebehoren

  • Scherpe prijzen

  • A-kwaliteit producten

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding

  • Gemakkelijk en snel bestellen

  • Uitstekende service

 

Zeer uitgebreid assortiment

De categorie gereedschap en toebehoren is bij ons erg uitgebreid en gevarieerd. Zo vindt u hier aanhangernetten, bits, boren, bouwgereedschap, dekkleden, drukspuiten, kruiwagens, meetbanden, tuingereedschap, sjorbanden, waterpassen en werkhandschoenen.

 

Tuingereedschap

Wanneer u regelmatig bezig bent met uw tuin is het fijn als u de juiste tuingereedschappen in huis hebt. Wij verkopen tuingereedschap als grondboren, handheien, palenboren, spats scheppen en straathamers. Met dit gereedschap beschikt u over professioneel gereedschap met een lange levensduur.

 

Gereedschap en toebehoren bestellen

U kunt bij ons gemakkelijk, snel en voordelig gereedschap en toebehoren bestellen via onze webshop. Zo hoeft u de deur niet meer uit en kunt u alles wat u nodig heeft bestellen onder een dak. Wij hebben een zeer ruime voorraad, waardoor wij alle producten direct uit voorraad kunnen versturen. U hoeft dan ook nooit lang te wachten op de bestelde producten. Heeft u vragen over het gereedschap of de toebehoren in ons assortiment? Onze medewerkers helpen u graag.

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties