10% KORTING MET CODE: PINKSTEREN

Tape & lint

Bent u op zoek naar de juiste tape voor uw klus? Wij bieden verschillende soorten tape, zo is er voor elke klus wel de juiste tape te vinden. De verschillende soorten tape in ons assortiment zijn: duct tape, aluminum tape en compriband. Hieronder vertellen wij meer over de verschillende soorten tape.

Tape & lint

Tape & lint

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
  1. Tesa 50mm X25M aluminiumtape universal 50mu - Hout en Bouwmaterialen - 2023
    Tesa 50mm X25M aluminiumtape universal 50mu
    € 15,28
     

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Duct tape

Iets wat u eigenlijk altijd in huis moet hebben en ook altijd wel van pas komt is duct tape. Deze tape is olie- en waterbestendig en is hierdoor uitstekend geschikt voor noodreparaties. Ook een groot voordeel van duct tape is dat het ook geschikt is voor niet-permanente doeleinden. Je kunt het namelijk gemakkelijk los maken van ieder oppervlak en het laat vrijwel geen plak- en kleefresten achter. In de breedte is de tape gemakkelijk af te scheuren, terwijl de tape in de lengte enorm sterk is. Kortom, duct tape is dé tape voor iedere klus.

 

Aluminium tape

De aluminium tape in ons assortiment is enkelzijdig klevend. Eigenschappen van deze aluminium tape zijn de hoge temperatuurbestendigheid, goede kleefkracht en lage applicatie temperatuur. Aluminium tape is ideaal om metalen oppervlakken snel te herstellen. Denk hierbij aan verwarmingen of dakgoten.

 

Compriband

Compriband, ook wel zwelband of compressband genoemd, wordt veelal gebruikt als slagregendichte afdichting in de gevel- en kozijnindustrie. Zo wordt de tape bijvoorbeeld veel gebruikt tussen stalen, aluminium en kunststof kozijnen. Daarnaast wordt compriband ook gebruikt bij prefab beton en dilatatievoegen in metselwerken. De compriband in ons assortiment is verouderingsbestendig en heeft een enorm lange levensduur.

 

Online tape kopen

Wanneer u duct tape, compriband of aluminium tape nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten tape ruim op voorraad, zo kunnen wij ze direct uit voorraad bij u thuis leveren. Heeft u vragen over het gebruik van deze soorten tape? Vraag het onze klantenservice. Bel voor advies gerust naar 0512 - 36 49 04.

 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties