10% KORTING MET CODE: HBM10 en
12,5% AFHAALKORTING MET CODE: AFHALEN

Ondervorst

Bij Hout en Bouwmaterialen kun je terecht voor een ondervorst rol. Ondervorst wordt ook wel hoekkeperband, ruiterrol of nokvorst op rol genoemd. Het zorgt ervoor dat jouw dak stevig blijft en bestand is tegen onder meer weersinvloeden. Bestel nu ondervorst van topkwaliteit voor een scherpe prijs in onze webshop en laat het snel bij je thuisbezorgen.

Ondervorst

Eigenschappen ondervorst rol

Om te voorkomen dat weersinvloeden de stevigheid van je dak aantasten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er een ondervorst rol onder het dak ligt. Deze rol zorgt ervoor dat je dak goed beschermd is tegen de weersinvloeden van buitenaf en dus tegen de schadelijke gevolgen hiervan.

 

Andere benamingen

Een ondervorst rol wordt ook wel hoekkeperband, ruiterrol of nokvorst genoemd. Alle benamingen hebben dezelfde duiding: het zijn ondervorsten die dieren, bladeren en neerslag tegenhouden door middel van een buigzame brede strook. Daarnaast zorgt de ventilatie die een ondervorst rol met zich meebrengt ervoor dat het dak stabiel blijft.

 

Invloed van neerslag

Een dak moet gedurende een lange periode stabiel zijn. Je wilt niet het risico lopen dat het dak op bepaalde plekken minder stevig wordt, dan dat deze op het moment van oplevering is. Om de stabiliteit van je dak te behouden, is het belangrijk om de invloeden van neerslag tegen te gaan. Dit doe je met een ondervorst rol, die het dak beschermd én ventileert waar nodig.

 

Kwaliteit ondervorst rol tegen een scherpe prijs

Bij Hout en Bouwmaterialen bieden wij goede kwaliteit ondervorst rollen tegen scherpe prijzen. Dit zorgt ervoor dat jij voorzien bent van een product van goede kwaliteit tegen een lage prijs. Met ondervorst rollen van Hout en Bouwmaterialen ben je gedurende een lange periode goed beschermd tegen meerdere weersinvloeden.

 

Overig dakmateriaal

Ben je op zoek naar meer of andere dakmaterialen voor jouw project? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan dakleer voor platte daken, maar ook dakshingles en golfplaten voor hellende daken, zoals:

  • vezelcementplaten
  • doorzichtige golfplaten
  • PCV golfplaten
  • bitumen golfplaten
  • metalen golfplaten

En wat dacht je van isolatieplaten en daktrimmen? Of waterafvoer? Je vindt allemaal in onze webshop.

 

Bekijk al onze dakmaterialen >

 

Neem gerust contact op

De ondervorst rol heeft dus meerdere eigenschappen die van belang zijn voor een blijvend stevig dak. Mocht je over de ondervorst rol nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vragen over al onze andere producten kun je natuurlijk altijd bij één van onze medewerkers terecht. Op die manier kunnen wij jou voorzien van een advies op maat!

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties