10% ZOMER KORTING MET CODE: HBM10

Tuinhout

Tuinhout kopen? Ben je op zoek naar tuinhout voor een tuinhuisje, schutting of vlonder terras? In onze webshop vind je het beste tuinhout voor alle klussen. Van tuinplanken, palen en balken tot kant- en klare schuttingen, hekken en speeltoestellen. Heb je vragen over welk tuinhout je het beste voor jouw project kunt gebruiken? Onze deskundige vakmensen helpen je graag om het beste tuinhout te kiezen.

Tuinhout

Tuinhout kopen

Al ons tuinhout is uit voorraad leverbaar en wij bezorgen in heel Nederland. Bestel tuinhout online, en je hoeft zelf niets te regelen voor het vervoer. Lekker makkelijk!

 

Verschillende soorten tuinhout

Wij zijn dé groothandel op het gebied van goedkoop tuinhout. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten is het interessant om bij ons tuinhout te kopen vanwege onze scherpe prijzen. In ons tuinhout assortiment vind je bijvoorbeeld tuinpalen, vlonderplanken en tuinplanken. Kijk rustig eens rond in ons ruime assortiment en ontdek materiaal als:

 

Rabat tuinhout

Rabat is een relatief flexibele houtsoort dat niet al te zwaar is. De rabatdelen in ons assortiment worden veel gebruikt bij het maken van tuinhuisjes en schuttingen. De planken worden vaak dakpansgewijs aangebracht. De groeven in de planken zorgen ervoor dat het tuinhout gemakkelijk in elkaar geschoven kan worden. Rabat tuinhout is ook perfect voor het betimmeren van gevels.

 

Bekijk al ons rabat tuinhout > 

 

Tuinplanken

De tuinplanken in ons assortiment kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. In de regel worden ze vooral gebruikt als schuttingplanken. Je kunt kiezen uit planken van verschillende houtsoorten, zoals douglas, grenen en vuren. Sommige tuinplanken zijn al geïmpregneerd waardoor ze langer meegaan. Daarnaast kun je ervoor kiezen ze zelf te bewerken als ze goed bestand moeten zijn tegen alle weersomstandigheden. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld impregneervloeistof en beits voor gebruiken.

 

Bekijk al onze tuinplanken > 

 

Larikshout

Lariks is ook een houtsoort dat erg vaak gebruikt wordt als tuinhout. Bij ons vind je lariks palen, planken en schaaldelen. Dit tuinhout heeft een wat roodachtige kleur en heeft een mooie natuurlijke uitstraling door de grove nerf. Larikshout wordt ook gebruikt voor het maken van tuinhuisjes, schuttingen en overkappingen.

 

Bekijk ons larikshout > 

 

Goedkoop tuinhout bestellen

Wij leveren al ons tuinhout tegen superscherpe prijzen. Je kunt dan ook voordelig tuinhout bij ons bestellen. Daarnaast zijn al onze producten van topkwaliteit en uit voorraad leverbaar. Zo haal je je tuinhout snel in huis en kun je aan de slag met jouw project.

Heb je vragen over ons aanbod of wil je bijvoorbeeld weten welk tuinhout het meest geschikt is voor jouw huidige project? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag.

 

Geïmpregneerd hout

Geïmpregneerd hout is hout dat door middel van impregneermiddel wordt beschermd tegen aantasting door invloeden van buitenaf, zoals weer, schimmel, ongedierte en bacteriën.

Neem contact op > 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties