Tuinhout
Tuinhout

Bent u op zoek naar tuinhout voor een tuinhuisje, schutting of vlonder terras? Wij hebben het beste tuinhout voor alle tuinklussen. Heeft u vragen over wat nu het beste tuinhout voor uw project is? Onze deskundige vakmensen adviseren en helpen u graag bij het kiezen van het juiste tuinhout.

Tuinhout

Wij kunnen goed voorstellen dat u in ons uitgebreide assortiment tuinhout last krijgt van keuzestress. Voor iedere tuinklus vindt u bij ons het juiste tuinhout. Doordat er keuze is uit oneindig veel maten en soorten, snappen wij dat het moeilijk is om het juiste tuinhout te kiezen voor uw project. Bel daarom gerust naar 0512 - 36 49 04 voor advies op maat!

 

Soorten tuinhout

Wij zijn dé groothandel op het gebied van tuinhout. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten is het interessant om bij ons tuinhout te kopen vanwege onze scherpe prijzen. In ons tuinhout assortiment vindt u bijvoorbeeld tuinpalen, vlonderplanken en tuinplanken. Kijk rustig eens rond in ons ruime assortiment en ontdek materiaal als:

  • Geïmpregneerd tuinhout

  • Tuinpalen

  • Tuinbalken

  • Vlonderplanken

  • Rabat

  • Larikshout

  • Funderingsbalken

  • Tuinaccessoires

 

Rabat tuinhout

Rabat is een houtsoort dat relatief weinig weeg en flexibel is. De rabatdelen in ons assortiment worden veel gebruikt bij het maken van tuinhuisjes en schuttingen. De planken worden vaak dakpansgewijs aangebracht. De groeven in de planken zorgen ervoor dat het tuinhout gemakkelijk in elkaar geschoven kan worden. Rabat tuinhout is perfect voor het betimmeren van gevels.

 

Tuinplanken

De tuinplanken in ons assortiment kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Echter worden ze vaak gebruikt als schuttingplanken. Voor extra duurzaamheid zijn de planken geïmpregneerd.

 

Larikshout

Lariks is een houtsoort dat erg vaak gebruikt wordt als tuinhout. Bij ons vindt u lariks palen, planken en schaaldelen. Het tuinhout heeft een wat roodachtige kleur en heeft een mooie natuurlijke uitstraling door de grove nerf. Larikshout wordt ook gebruikt voor het maken van tuinhuisjes, schuttingen en overkappingen.

 

Goedkoop tuinhout bestellen

Al ons tuinhout leveren wij tegen zeer scherpe prijzen. U kunt dan ook voordelig tuinhout bij ons bestellen. Daarnaast zijn al onze producten van topkwaliteit en kan al het tuinhout direct uit voorraad geleverd worden. Dit zorgt ervoor dat u uw tuinhout snel in huis hebt.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.

TOT WEL 20% KORTING op veel producten

 

 

Bekijk hier de aanbiedingen