Complete bouwpakket schuttingen
Complete bouwpakket schuttingen

Met onze complete schuttingen zet je met minimale voorbereidingen in een mum van tijd een mooie schutting neer. Wil je dus zo snel mogelijk een schutting plaatsen? Kies dan voor onze bouwpakketten. In onze webshop vind je complete schuttingen van verschillende soorten hout en waarbij verschillende technieken worden toegepast. Neem een kijkje, bestel meteen en geniet snel van een nieuwe houten schutting.

Complete bouwpakket schuttingen

Eigenschappen complete schuttingen

Dankzij onze schuttingen maak je een verzorgde afscheiding op jouw erfgrens en geniet je van door jou gewenste privacy. Zo kun je bijvoorbeeld ongestoord in de tuin werken of van het weer genieten.

 

De complete schuttingen van Hout en Bouwmaterialen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit tuinplanken en larikshout en bieden we complete schuttingen met Zweeds Rabat aan. Daarnaast vind je in onze webshop verschillende afmetingen, zo kun je kiezen uit schuttingen van onder andere 180 en 200 cm hoog met planken in verschillende lengtes.

 

Schutting zwart

De zwarte schutting is op het moment bijzonder populair. Dit hout steekt prachtig af tegen jouw frisse groene gazon en staat mooi bij grijze tegels. Zowel onze schuttingen van larikshout, tuinhout als de schuttingen van Zweeds Rabat zijn in zwart verkrijgbaar. Perfect voor de moderne tuin dus!

 

Complete schutting kopen

Na het bestellen van een complete schutting wordt deze als bouwpakket bij je thuisbezorgd. Dit pakket bevat alle benodigdheden, zoals natuurlijk het aantal planken dat je nodig hebt, maar ook de palen en de schroeven. Zo kun je gauw aan de slag om jouw tuinafscheiding mooi neer te zetten! De levering van een schutting duurt zeven tot tien dagen, tenzij anders vermeld. Na de bestelling kun je dus snel aan de slag met jouw project.


Overig tuinhout

In onze webshop vind je nog veel meer tuinhout voor je mooiste projecten. Wil je bijvoorbeeld toch liever helemaal zelf een schutting ontwerpen en maken? Dan kun je bij ons terecht voor al het materiaal, zoals:

Bekijk al ons tuinhout > 


Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een schutting bij jouw in de tuin? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze andere producten staan onze medewerkers je graag te woord.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.