DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Ventilatielatten
Ventilatielatten

Om te voorkomen dat vocht zich ophoopt áchter je gevelbekleding, maak je gebruik van onze ventilatielatten. Zoals de naam al doet vermoeden is er hierdoor ventilatie mogelijk. Gebruik ze bijvoorbeeld achter rabat, potdekselplanken of andere soorten gevelbekleding. Bekijk ons aanbod verschillende kleuren en materialen ventilatielatten en bestel ze eenvoudig online.

Ventilatielatten

Ventilatielatten

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Vuren ventilatielat zwart 28x45x4200mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Vuren ventilatielat zwart 28x45x4800mm
  € 14,30
   
 2. Vuren ventilatielat zwart geimpregneerd 21 x 45 x 3600 mm
  Vuren ventilatielat zwart geïmpregneerd 21x45x4200 mm
  € 9,32
  € 2,22 / meter
 3. Vuren ventilatielat/achterlat zwart 28x41/47x4800mm - Hout en Bouwmaterialen - 2023

  -10%

  Vuren ventilatielat/achterlat zwart 28x41/47x4500mm
  Speciale prijs € 11,25 Normale prijs € 12,50
   

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Eigenschappen ventilatielatten

Het afvoeren van vocht achter de gevel is een belangrijk aspect. Dit voorkomt namelijk dat er schade ontstaat aan jouw gevelbekleding. Voorkomen is in dit geval duidelijk beter dan genezen en daar zorgen de ventilatielatten voor. Dit product zorgt ervoor dat de vocht van binnen naar buiten kan trekken en niet omgekeerd.

 

Meerdere soorten ventilatielatten

Je kunt bij Hout en Bouwmaterialen terecht voor meerdere soorten ventilatielatten. Zo vind je bij ons onder andere Douglas ventilatielatten, geïmpregneerd vuren ventilatielatten, zwarte vuren ventilatielatten en zwart geïmpregneerde vuren ventilatielatten. Naar wat voor soort je dus ook op zoek bent, je vindt het binnen ons assortiment.

 

Andere soorten tuinhout

Ben je niet op zoek naar ventilatielatten, maar andere producten op het gebied van tuinhout? Ook daarvoor kun je bij Hout en Bouwmaterialen terecht! Je vindt binnen ons assortiment onder andere de volgende soort producten van tuinhout:

 

Service Hout en Bouwmaterialen

Bij Hout en Bouwmaterialen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten voorzien zijn van een uitstekende kwaliteit. Dat, in combinatie met de lage prijs, zorgt ervoor dat jij profiteert van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

 

Neem gerust contact met ons op

Heb je nog vragen over de ventilatielatten? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan onze medewerkers je graag te woord. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de juiste ventilatielatten gebruikt voor jouw klus!

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.