DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Kozijnhout
Kozijnhout

Kozijnhout online kopen? In onze webshop kun je terecht voor vele soorten kozijnen van goede kwaliteit. Ook voor kozijnhout hanteren wij scherpe prijzen. Verschillende houtsoorten, zoals vuren kozijnhout en meranti kozijnhout, zowel geschaafd als ruw. Kortom: al het kozijnhout voor jouw klus bestel je goedkoop en snel online in onze webshop. Zowel particulier als zakelijk.

Kozijnhout

Kozijnhout kenmerken

Er zijn veel redenen te bedenken om voor houten kozijnen te kiezen. We zetten een aantal voordelen van kozijnhout voor je op een rij:

  • klassieke uitstraling
  • reparatie mogelijk
  • isolerend
  • gemakkelijk te schilderen/verduurzamen
  • natuurlijk product
  • gemakkelijk om iets aan te brengen

Twijfel je nog of je houten kozijnen of kozijnen van kunststof wilt nemen? Dan is het goed om je te realiseren dat naast deze voordelen houten kozijnen wel meer onderhoud vragen dan kunststof kozijnen.

 

Binnendeurkozijnen

Binnendeur kozijn online kopen? De houten kozijnen in ons assortiment zijn gemaakt van meranti hardhout of vuren, wat ze geschikt maakt voor het inhangen van zware deuren. Bovendien zorgt het kozijnhout ervoor dat de binnendeurkozijnen van zeer goede kwaliteit zijn. Doordat dit wordt gecombineerd met scherpe prijzen, geniet je bij Houtenbouwmaterialen.nl van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Ben je op zoek naar kozijnhout om buiten te gebruiken? Ook dan kun je voor zowel meranti als vuren kiezen. Hierbij is het belangrijk dat je meranti in principe niet meer hoeft te schilderen, maar vuren wel. Vuren heeft meer onderhoud nodig. We adviseren je het voor gebruik te schilderen én vervolgens eens in de zoveel tijd opnieuw.

 

Verschil opdekdeur en stompe deur

Onze binnendeurkozijnen zijn zowel voor stompe als opdekdeuren beschikbaar. Het verschil tussen een stompe deur en een opdekdeur is dat een opdekdeur gedeeltelijk op het kozijn valt en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Waar een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Voor de montage dient het kozijn op de juiste maat te zijn aangepast, dit kun je gemakkelijk zelf doen.

 

Bekijk onze binnendeurkozijnen > 

 

Kozijnprofielen

In onze webshop vind je verschillende stijlen kozijnprofielen, namelijk A, B en C. Waar gebruik je deze kozijnprofielen voor?

  1. om het kozijnprofiel aan een spouwlat te bevestigen
  2. als tussenstijl
  3. om onderdorpel te bevestigen

Bekijk onze kozijnprofielen > 

 

Plinten en latten

Voor de mooiste afwerking gebruik je onze plinten en latten. Voor iedere klus bieden we passend aftimmerhout aan. Dit is dus niet alleen geschikt voor kozijnen, maar ook bijvoorbeeld om je plafond of muur netjes af te werken.

 

Bekijk onze plinten en latten > 

 

Houtenbouwmaterialen.nl - Voor al jouw kozijnhout

Wij zijn één van de grootste leveranciers van Nederland als het gaat om hout en bouwmaterialen. Door onze enorme voorraad kozijnhout kunnen wij snel leveren. Ook alle soorten kozijnhout zoals binnendeurkozijnen en kozijnprofielen hebben wij ruim op voorraad. Zoek je kozijnhout voor een klus? Bestel dan direct bij ons het kozijnhout dat past bij jouw klus voor scherpe prijzen. Gemakkelijk en snel.

 

Neem contact op

Twijfel je nog over het juiste kozijnhout voor in jouw inrichting? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor vragen over één van onze andere producten kun je altijd bij onze medewerkers terecht. Samen met jou zoeken we graag naar de meest geschikte producten. Zo weet je zeker dat je op een effectieve manier aan jouw klus kunt beginnen.

 

Neem contact op > 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.