Kozijnhout
Kozijnhout

In onze webshop kun je terecht voor vele soorten kozijnen van goede kwaliteit. Ook voor kozijnhout hanteren wij scherpe prijzen. Verschillende houtsoorten, zowel geschaafd als ruw en vuren. Kortom, al het kozijnhout voor jouw klus kun je (zowel particulier als zakelijk) goedkoop en snel online bestellen bij Hout en Bouwmaterialen!

Kozijnhout

Kenmerken van houten kozijnen

  • klassieke uitstraling

  • reparatie mogelijk

  • isolerend

  • meer onderhoud nodig dan metalen en kunststof kozijnen

  • gemakkelijk te schilderen/verduurzamen

  • natuurlijk product

  • gemakkelijk om iets aan te brengen

 

Binnendeurkozijnen

De houten kozijnen in ons assortiment zijn gemaakt van hardhout of grenen, wat ze geschikt maakt voor het inhangen van zware deuren. Bovendien zorgt het materiaal waarvan de houten kozijnen worden gemaakt, ervoor dat de binnendeurkozijnen van zeer goede kwaliteit zijn. Doordat dit wordt gecombineerd met scherpe prijzen, geniet je bij Hout en Bouwmaterialen van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Onze binnendeurkozijnen zijn zowel voor stompe als opdekdeuren beschikbaar. Het verschil tussen een stompe en opdek deur is dat een opdekdeur gedeeltelijk op het kozijn valt en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Waar een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Voor de montage dient het kozijn op de juiste maat te zijn aangepast, dit kun je gemakkelijk zelf doen.

 

Hout en Bouwmaterialen.nl - Voor al jouw kozijnhout

Wij zijn één van de grootste leveranciers van Nederland als het gaat om hout en bouwmaterialen. Door onze enorme voorraad kozijnhout kunnen wij snel leveren. Ook alle soorten kozijnhout zoals binnendeurkozijnen en kozijnprofielen hebben wij ruim op voorraad. Zoek je kozijnhout voor een klus? Bestel dan direct bij ons het kozijnhout dat past bij uw klus voor scherpe prijzen. Gemakkelijk en snel.

 

Neem gerust contact op

Twijfel je nog over het juiste kozijnhout voor in jouw inrichting? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor vragen over één van onze andere producten, kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte producten. Zo weet je zeker dat je op een effectieve manier aan jouw klus kunt beginnen.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.