DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Gevelbekleding
Gevelbekleding

Houten gevelbekleding geeft je woning een warme en natuurlijke uitstraling. Wanneer je van plan bent om je woning te voorzien van gevelbekleding, dan heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen en houtsoorten. Je bent dan verzekerd van een unieke bekleding van je huis. Wij hebben een vaak wisselend assortiment aan houten gevelbekleding dus houd de webshop regelmatig in de gaten.

Gevelbekleding

Gevelbekleding

19 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

19 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
Pagina

Houten gevelbekleding plaatsen

Het plaatsen van houten gevelbekleding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste tools en technieken kan het een succesvolle en duurzame upgrade van je huis zijn. De gevel van een woning of bedrijfspand bepaalt in grote mate de uitstraling van het gebouw. Daarom is het belangrijk om bij gevelbekleding voor duurzaam materiaal te kiezen met een warme en authentieke uitstraling.

Lees ook het blog: Gevelbekleding kiezen, waar moet je op letten?

 

Soorten houten gevelbekleding

Een van de grootste voordelen van houten gevelbekleding is dat het enorm veelzijdig materiaal is. Dat begint al bij de vele verschillende houtsoorten. Kies je voor grenen, deens rabat of vurenhout? Of voor de duurzame thermo gevelbekleding? De mogelijkheden zijn eindeloos en elke houtsoort heeft zo zijn eigen eigenschappen en voordelen. 

 

Houten gevelbekleding monteren

Let op de onderzijde van de gevelbekleding. Laat tussen hout en maaiveld een afstand van minimaal 20 cm, maar liever 30 cm. Hierdoor blijft het hout vrij van opspattend vocht en vuil. Hiermee voorkom je dat het hout aan de onderkant gaat rotten.

Het monteren van houten wandbekleding of gevelbekleding dient met veel aandacht te worden gedaan. Je hebt te maken met een levend product, ook wel een natuurproduct genoemd omdat het hout werkt. Vraag ons gerust om advies!

 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.