DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Spaanplaatschroeven Ivana
Spaanplaatschroeven Ivana

Wil je graag dat je project nog jarenlang staat? Maak dan gebruik van onze Ivana spaanplaatschroeven. Met deze schroeven zorg jij er namelijk voor dat je project stevig in elkaar komt te zitten en ook blijft zitten. Dit komt doordat Ivana schroeven van hoogwaardige kwaliteit zijn. Neem een kijkje tussen onze Ivana schroeven.

Spaanplaatschroeven Ivana

Spaanplaatschroeven Ivana

55 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

55 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Spaanplaatschroeven

De Ivana spaanplaatschroeven zijn speciaal ontworpen voor spaanplaten en voor zachtere houtsoorten. Met de schroeven van Ivana hoef je in deze houtsoorten niet meer voor te boren. Dit komt doordat deze Ivana schroeven voorzien zijn van een scherpe punt en zich in het hout frezen. Hierdoor heb je een veel kleinere kans dat het hout gaat splijten. Daarnaast hebben deze Ivana spaanplaatschroeven een platverzonken kop, waardoor je er niet achter kunt blijven haken.

 

Assortiment Ivana schroeven

We hebben een ruim assortiment aan Ivana spaanplaatschroeven. Al deze schroeven zijn verzinkt. Hierdoor zijn ze goed bestand tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, zoals regen en hagel. In ons assortiment kun je Ivana schroeven vinden in verschillende diktes en lengtes. We hebben namelijk Ivana schroeven van 3.0x16, maar ook van 6.0x200. Daarnaast zijn de meeste Ivana schroeven te verkrijgen in een voldraad en een deeldraad variant. Al onze Ivana schroeven zijn voorzien van een torx kop.

 

Naast Ivana schroeven hebben we ook nog andere spaanplaatschroeven. Neem bijvoorbeeld een kijkje tussen onze Jet Fast spaanplaatschroeven. Ook kun je een kijkje nemen tussen al ons bevestigingsmateriaal.

 

Ivana

Ivana spaanplaatschroeven komen uit het assortiment van Ivana. Ivana is in 1948 opgericht door Isaac van Aalten. Tegenwoordig is het merk bij de meeste groothandels en speciaalzaken in ijzerwaren, bouwbeslag, hang- & sluitwerk, verven, gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen wel bekend. Ivana staat namelijk bekend om hun deskundigheid, innovatie, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Daarom zijn de Ivana spaanplaatschroeven ook zo fijn om te gebruiken.

 

Ivana schroeven kopen?

Heb je Ivana schroeven nodig om een scharnier te plaatsen? Of om dikke balken met elkaar te verbinden? Je bent hoe dan ook op het juiste adres. Met ons brede aanbod aan Ivana spaanplaatschroeven is er altijd wel een schroef voor jouw project. Deze schroeven bestel je eenvoudig en snel via onze webshop, maar je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel. Heb je nog vragen over Ivana schroeven of over een ander product? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

 

Neem contact op > 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.