EXTRA KORTING 5% KORTING MET CODE: HBM5

Spaanplaatschroeven Jet Fast

Op zoek naar goede schroeven? Dan ben je hier op de goede plek. Jet Fast schroeven zijn namelijk schroeven voor de echte bouwers. Deze schroeven zijn van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast zijn deze Jet Fast schroeven zeer makkelijk in gebruik. Dus wacht niet langer en bekijk ons ruime assortiment aan Jet Fast schroeven.

Spaanplaatschroeven Jet Fast

Spaanplaatschroeven Jet Fast

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Jet Fast spaanplaatschroeven 4.0x40mm 500st - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Jet Fast spaanplaatschroeven 4.0x20mm voldraad 1000st
  € 14,50
   
 2. Jet Fast spaanplaatschroeven 4.0x40mm 500st - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Jet Fast spaanplaatschroeven 4.0x40mm voldraad 500st
  € 13,58
   
 3. Jet Fast spaanplaatschroeven 4.0x40mm 500st - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Jet Fast spaanplaatschroeven 4.0x45mm voldraad 500st
  € 13,99
   
 4. Jet Fast spaanplaatschroeven 4.0x40mm 500st - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Jet Fast spaanplaatschroeven 4.0x55mm deeldraad 200st
  € 9,99
   
 5. Jet Fast spaanplaatschroeven 4.5mm 200st - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Jet Fast spaanplaatschroeven 4.5mm 200st
  Vanaf € 8,36
   
 6. Jet Fast spaanplaatschroeven 5.0mm 100st/200st - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Jet Fast spaanplaatschroeven 5.0mm 100st/200st
  Vanaf € 7,99
   
 7. Jet Fast spaanplaatschroeven 6.0mm 100st - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Jet Fast spaanplaatschroeven 6.0mm 100st
  Vanaf € 22,95
   

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Wat zijn Jet Fast spaanplaatschroeven?

Jet Fast schroeven zijn razend populair. Dit komt doordat deze schroeven beschikken over verschillende goede eigenschappen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een scherpe zelfborende punt, waardoor je bij de meeste houtsoorten niet meer hoeft voor te boren. Dankzij de speciale draadvorm en de bijbehorende snijkanten zijn deze Jet Fast schroeven zeer makkelijk in gebruik. Ze gaan namelijk extra snel het hout in. Daarnaast hebben ze aan de dubbel verzonken kop veel stevigheid te danken. Door deze goede eigenschappen worden Jet Fast schroeven ook veel in de bouw gebruikt. Ze zijn namelijk geschikt voor spaanplaten en lichte houtsoorten en soms ook voor diverse hardhoutsoorten.

 

Assortiment

In ons assortiment hebben we veel verschillende afmetingen als het om Jet Fast schroeven gaat. Van verschillende diktes tot aan verschillende lengtes. Om de juiste Jet Fast schroeven te bestellen, moet je eerst de gewenste dikte selecteren. Vanuit daar kun je de gewenste lengte selecteren. Dus ben je op zoek naar kleine dunne schroeven? Klik dan eerst op de Jet Fast spaanplaatschroeven 3.0mm, nadat je dat gedaan hebt kun je de lengte selecteren. Ben je niet op zoek naar kleine dunne schroeven, maar juist naar grote dikke? Dan geldt hetzelfde. Je moet dan namelijk eerst op de Jet Fast spaanplaatschroeven 6.0mm (of op een andere dikte) klikken, daarna kun je de lengte selecteren. Alle Jet Fast schroeven worden geleverd in een super handige kartonnen doos.

 

Niet zo’n fan van Jet Fast spaanplaatschroeven? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze Ivana spaanplaatschroeven of neem een kijkje tussen al onze bevestigingsmiddelen.

 

Jet Fast schroeven kopen?

Heb je de juiste Jet Fast schroeven gevonden? Bestel deze schroeven dan eenvoudig en snel via onze website. Wij gaan daarna ons uiterste best doen om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Naast Jet Fast schroeven kun je bij ons ook terecht voor alle bouwmaterialen voor je project. Van hout tot aan isolatie en van dakplaten tot aan overkappingen. Kortom een ruim aanbod voor de echte klusser en voor de doe-het-zelver. Heb je nog vragen over onze Jet Fast schroeven of over een ander product? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

 

Neem contact op > 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties