OSB platen
OSB platen

De afkorting OSB staat voor Oriented Strand Board. Deze platen zijn vervaardig uit houtschilfers die worden verlijmd. Het eindresultaat is een uitermate stevige en veelzijdig toepasbare plaat. OSB platen zijn ideaal om te gebruiken als ondervloer of bij andere constructie. 

OSB platen

OSB platen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Het gemak van OSB

Met OSB platen kunt u gemakkelijk en snel beginnen met klussen. U heeft keuze uit verschillende platen, zo vindt u bij ons voor iedere klus het juiste materiaal. Bij het leggen van een nieuwe laminaatvloer kan OBS als goede ondergrond dienen. De uitstekende duurzaamheid van OSB  zorgt ervoor dat u er lang gebruik van kunt maken. Bovendien zijn al onze platen OSB klasse 3 en hiermee geschikt voor lastdragende constructies en vochtige omstandigheden. 

 

OSB platen in verschillende diktes

Bij ons vindt u platen in verschillende diktes. Zo zijn er platen met een dikte van 9, 12 en 18 mm. Wilt u graag een geluiddichte vloer? Dan is een 18 mm plaat de beste keuze. Hetzelfde geldt voor als u geluidsdichte wanden in huis wilt. Wanneer u OSB meer gebruikt om de wand te bekleden of subtiele meubels te bouwen dan is een dunnere plaat prima.

 

OSB kopen

Bent u overtuigd van de eigenschappen van OSB? En wilt u OSB platen gebruiken bij uw klus? Bestel ze direct via onze webshop. Gemakkelijk,snel en voordelig. Heeft u vragen over het gebruik of de montage? Bel gerust naar 0512 - 36 49 04 voor advies op maat.

Voor de grote dromers

Werken aan uw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heeft u dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van uw droomproject.