Underlayment platen

Heeft u underlayment platen nodig? Wij leveren topkwaliteit platen voor de laagste prijs. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten zijn wij dé groothandel voor underlayment plaatmateriaal. Via onze webwinkel kunt u eenvoudig en snel een bestelling plaatsen.

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

per pagina

Als specialist op het gebied van hout- en bouwmaterialen staan wij onze klanten graag te woord bij vragen. Daarom zijn wij op 0512 - 36 49 04 bereikbaar voor uiteenlopende vragen met betrekking tot ons assortiment. Onze deskundige medewerkers beschikken over diepgaande kennis over onze producten en hebben ervaring in de bouw.

 

Waarvoor underlayment gebruiken?

Voor constructieve toepassingen worden vaak underlayment platen gebruikt. De naam van deze platen heeft betrekking op de toepassing van het materiaal. Underlayment wordt namelijk als basisplaat voor vloeren en daken gebruikt. Aan de lange zijde van een underlayment plaat zit een mes en groef, hierdoor kunnen de platen gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden. Underlayment platen zijn bij ons verkrijgbaar in grote maten, daardoor kunnen er in korte tijd grote oppervlakten mee dicht getimmerd worden.

 

Kenmerken

  • voordelig

  • bestaat uit houtfineerlagen

  • verpakkingsmateriaal

  • geschikt voor tijdelijke bouwoplossingen

  • veelzijdig te gebruiken

  • geschikt voor wanden, dak en vloer

  • sterke constructieplaat

 

Opbouw underlayment platen

Underlayment platen bestaan uit een oneven aantal verlijmde lagen. De fineerlagen zijn kruislings met elkaar verlijmd. Dit wordt gedaan wanneer de fineerlagen voldoende gedroogd zijn. Na het verlijmen worden de platen op het juiste formaat gezaagd, tong en groef gefreesd en geschuurd.

 

Bestel uw underlayment platen

De platen in ons assortiment hebben een hoge belastbaarheid, waardoor ze zeer geschikt zijn voor uw dak, vloer of wand. Verder zijn de platen voor nog veel meer toepassingen te gebruiken. Online underlayment platen bestellen doet u via onze webshop. Wij staan bekend om onze snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Daarnaast profiteert u van een gratis verzending bij een minimaal bestelbedrag van 750 euro. Heeft u vragen over het bestellen of het materiaal? Bel ons gerust!