7,5% KORTING MET CODE: HBM75

Kingspan dak- en wandisolatie

Bij Hout en Bouwmaterialen kun je terecht voor verschillende producten om jouw dak en wand op een effectieve manier te isoleren. Het isoleren van jouw huis zorgt ervoor dat je kunt besparen op energie en daarmee dus ook geld kunt besparen. Alle producten en toebehoren voor deze klus vind je binnen ons uitgebreide assortiment.

Kingspan dak- en wandisolatie

Voordelen isoleren dak en wand

De voordelen van het isoleren van je dak en wand zijn groot. Het bekendste voordeel is natuurlijk dat er heel wat energie kan worden bespaard met goed geïsoleerde daken en wanden. Dat zorgt er logischerwijs voor dat je ook veel geld kunt besparen door jouw dak en wand op de juiste manier te isoleren.

 

Verschillende afmetingen

De isolatieplaten uit onze webshop zijn te vinden in veel verschillende varianten. Zo vind je bij ons meerdere Kingspan isolatieplaten. Doordat deze worden aangeboden in verschillende afmetingen, vind je altijd de meest geschikte variant om jouw dak of wand te isoleren. Ook voor toebehoren als isolatiepluggen, tape en drukverdeelplaten kun je bij ons terecht.

 

Andere isolatieproducten

Ook voor alle overige producten om jouw huis op de meest effectieve wijze te isoleren, ben je bij Hout en Bouwmaterialen aan het juiste adres. Om de energie optimaal te kunnen besparen, loont het om een kijkje te nemen bij de volgende categorieën:

 

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Hout en Bouwmaterialen zorgen we ervoor dat onze producten van zeer goede kwaliteit zijn. Dat betekent dat jij zeker weet dat je gedurende lange tijd van de door jou bestelde producten kunt genieten. Doordat de producten uit onze webshop zijn voorzien van zeer scherpe prijzen, profiteer je van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over de isolatieproducten voor dak en wand? Dan kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen. Wanneer je nog vragen hebt over de juiste producten voor bij jouw klus, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen je graag bij jouw zoektocht naar de meest geschikte producten.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties