DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Metalen golfplaten
Metalen golfplaten

Metalen golfplaten zijn niet alleen ideaal als wandbekleding, maar ook als dakbekleding. Dit materiaal heeft een lange levensduur én is recyclebaar. Dit maakt het een duurzame golfplaat. Daarnaast is het bestand tegen alle weersinvloeden en erg onderhoudsvriendelijk. Bestel nu de metalen golfplaten in onze webshop en laat deze bij je thuis of op locatie afleveren.

Metalen golfplaten

Metalen golfplaten

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Metalen golfplaat 2500x98,8 mm antraciet
  Metalen golfplaat 2500x988 mm antraciet € 20,53 / m2
 2. Metalen golfplaat 3000x988 mm antraciet - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Metalen golfplaat 3000x988 mm antraciet € 20,53 / m2
 3. Metalen golfplaat 3500x98,8 mm antraciet
  Metalen golfplaat 3500x988 mm antraciet € 20,53 / m2
 4. Metalen golfplaat 4000x98,8 mm antraciet
  Metalen golfplaat 4000x988 mm antraciet € 20,53 / m2
 5. Windveer 15 x 15 cm Metaal Antraciet 200 cm - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  Windveer 15 x 15 cm Metaal Antraciet 200 cm € 13,47 / meter

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Eigenschappen metalen golfplaten

Metalen golfplaten hebben veel voordelen. Ten eerste is er eenvoudig mee te werken, omdat ze niet zwaar zijn. Een ander belangrijk voordeel is dat ze jarenlang mee gaan. Het enige dat je hoeft te doen om ze te onderhouden is af en toe afnemen. We zetten alle voordelen voor je op een rij:

 • Bestand tegen alle weersinvloeden
 • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk
 • Ook geschikt als wandbekleding
 • Lange levensduur
 • Recyclebaar


Isolatie

Een mogelijk nadeel van metalen golfplaten is geluidoverlast bij regen of hagel. Dit kun je heel eenvoudig oplossen door je dak te isoleren.

 


Bekijk ons isolatiemateriaal > 


Verschillende afmetingen

In onze webshop vind je metalen golfplaten van verschillende afmetingen. De platen zijn allemaal 988 mm breed, zodat ze eenvoudig te hanteren blijven. De lengtes verschillen. Zo vind je bijvoorbeeld metalen golfplaten van wel 4000 mm lang. Zo kun je goed efficiënt te werk.


Metalen golfplaten kopen

Wanneer je metalen golfplaten wilt kopen bij je bij ons aan het juiste adres. Zoals je al hebt kunnen lezen vind je in onze webshop allerlei verschillende formaten, zodat je altijd de plaat vindt die geschikt is voor jouw klus. Plaats eenvoudig online een bestelling, dan kun je deze al binnen 4 tot 6 werkdagen na betaling verwachten.


Metalen golfplaten monteren

Metalen golfplaten zijn eenvoudig te monteren. Ten eerste omdat ze zo handzaam zijn, maar het proces is ook vrij eenvoudig. Let er op dat je de golfplaten hellend plaatst, zodat regenwater er niet op blijft liggen. Vervolgens adviseren we je de platen te bevestigen met de dak- en gevelschroeven die je op deze pagina vindt. Je schroeft de platen vast in de golf.


Overige golfplaten

Toch op zoek naar iets anders? Bijvoorbeeld doorzichtige golfplaten of golfplaten van vezelcement? Wij bieden je een ruim assortiment aan. Zo vind je altijd wat je nodig hebt. Kijk bijvoorbeeld bij de volgende categorieën:

 

Bekijk al onze overige golfplaten > 


Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in onze metalen golfplaten, maar wil je eerst meer informatie of advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder, zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw project.

 

Neem contact op > 

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.