10% ZOMER KORTING MET CODE: HBM10

Omheiningen

Op zoek naar een kant-en-klare omheining om jouw terrein mee af te scheiden? Bekijk ons brede assortiment. Van strakke, moderne Douglas hekken tot idyllisch Frans hekwerk. Je zet het gemakkelijk in de grond, inclusief de bijpassende poorten om de situatie compleet te maken. Ook alle toebehoren vind je in onze webshop, zoals afdekkappen, poortbeslag, paalsteunen en vloerpaalhouders.

Omheiningen

Omheining voortuin

Bij het kiezen van een omheining voor je voortuin, moet je vaak rekening houden met regels van je gemeente. Zo mag deze omheining vaak maar 100 cm hoog zijn. Een schutting valt dan al gauw af. Gelukkig zijn er genoeg stijlvolle lage tuinhekken die hier erg geschikt voor zijn. Je vindt deze in ons assortiment omheiningen.

 

Tuinhek hout

In onze webshop bieden we een ruime keus houten tuinhekken aan. Kies bijvoorbeeld voor ons strakke houten tuinhek van Douglas hout. Dit hek is 80 cm hoog en is dus geschikt voor vrijwel iedere voortuin. Douglas hout is een duurzame houtsoort die geschikt is om onbehandeld buiten te gebruiken. Wil je de natuurlijk kleur behouden? Gebruik dan Restol naturel UV Extra. Om het hekwerk helemaal af te maken kies je voor een bijpassende Douglas poort.

 

Zwart tuinhek

Zwart in je tuin is helemaal hot. Het steekt prachtig af tegen het frisse groen van jouw gras en beplanting. Daarom bieden we ons Douglas tuinhek ook in de kleur zwart aan, met bijpassende zwarte Douglas poort.

 

Rechthek met trellis

Wil je je tuin een meer romantische uitstraling geven? Ga dan voor een tuinhek met trellis. Trellis is een raamwerk van hout, waar je bijvoorbeeld klimplanten op kunt laten groeien. Ons rechthek met trellis is 90 cm hoog en gemaakt van geïmpregneerd hout. Je hoeft deze dus niet meer zelf te bewerken.

 

Schapenhek

Wie voor een écht natuurlijke look gaat, kiest voor een schapenhek. Dit wordt ook wel een ‘frans hekwerk’ of ‘frans rolhek’ genoemd. De smalle latjes van kastanjehout geven een prachtige dynamische en idyllische look aan jouw voor- of achtertuin. Sluit het hekwerk onze bijpassende schapenhek poort.

 

Overige producten voor omheiningen

In onze webshop vind je nog veel meer om een mooie omheining te maken. Kies bijvoorbeeld voor een omheining van steigerhout, of bouw zelf een omheining door gebruik te maken van ons ruime assortiment tuinhout.

 

Bekijk al ons tuinhout >

 

Over Houtenbouwmaterialen.nl

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om te (ver)bouwen in en om je huis. Denk bijvoorbeeld aan kant-en-klare tuinaccessoires als regentonnen en speeltoestellen, maar ook alles wat je nodig hebt voor je eigen constructies, zoals gipsplaten en dakshingles.

 

Houd je niet van online winkelen? Bezoek dan onze winkel in Surhuisterveen. Hier staat een team gepassioneerde professionals voor je klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven over jouw project. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen.

 

Neem contact op >

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties