10% KORTING MET CODE: PINKSTEREN

Houtdraadbouten M6

Houtdraadbouten M6 zijn ideaal voor het bevestigen van hout op hout of hout op andere materialen. Deze bouten zijn voorzien van een metrische schroefdraad en een zeskantige kop. Houtdraadbouten M6 zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen, waaronder verzinkt staal, rvs en messing. Je kunt ze bij ons afnemen per stuk of per doos.

Houtdraadbouten M6

Houtdraadbouten M6

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Per stuk of per doos

Bij Hout en Bouwmaterialen.nl kun je houtdraadbouten M6 per stuk of per doos bestellen. Als je een kleine hoeveelheid nodig hebt, is het handig om ze per stuk te bestellen. Heb je echter een grotere hoeveelheid nodig, dan is het voordeliger om ze per doos te bestellen.

 

Keuze uit verschillende lengtes

We bieden houtdraadbouten M6 aan in verschillende lengtes, van 10 mm tot 200 mm. Onze houtdraadbouten zijn allemaal gemaakt van verzinkt staal. 

 

Toepassingen houtdraadbouten M6

Houtdraadbouten M6 worden veel gebruikt voor:

  • Het bevestigen van houten balken
  • Het bevestigen van houten platen
  • Het bevestigen van meubels
  • Het bevestigen van dakconstructies
  • Het bevestigen van schuttingen

 

Bestel jouw houtdraadbouten M6 vandaag nog!

Hout en Bouwmaterialen.nl is jouw specialist in houtdraadbouten. We bieden een breed scala aan houtdraadbouten M6 in verschillende lengtes en materialen. Bestel jouw houtdraadbouten M6 vandaag nog online!

 

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties