ZWART STEIGERHOUT 30% KORTING!

Gaaspaneel
Gaaspaneel

Bent u op zoek naar een leverancier voor bouwstaal voor de beste prijs? Wij hebben een ruim assortiment aan bouwstaal, waaronder bouwstaalmatten en wapeningstaal. Gegalvaniseerd of onbehandeld. Het bouwstaal kan gebruikt worden als wapening in beton, maar bouwstaal kan ook gebruikt worden als erfafscheiding.

Gaaspaneel

Gaaspaneel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Gaaspaneel Ø3,8 / 10x10cm / 180x180cm

  -15%

  Gaaspaneel Ø3,8 / 10x10cm / 180x180cm
  Speciale prijs € 23,75 Normale prijs € 27,95
   
 2. Schroeven voor montagebeslag

  -13%

  Schroeven voor montagebeslag
  Speciale prijs € 0,10 Normale prijs € 0,12
   
 3. Gaaspaneelklem Zink-Magnes. 50X20X2Mm Voor 5Mm Gaas

  -13%

  Zink-magnesium Gaaspaneelklem 5mm per stuk
  Speciale prijs € 0,26 Normale prijs € 0,30
   
 4. Gaaspaneelklem Zink-Magnes. 50X20X2Mm Voor 6Mm Gaas

  -13%

  Zink-magnesium gaaspaneelklem 6mm per stuk
  Speciale prijs € 0,26 Normale prijs € 0,30
   

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Waarvoor bouwstaal gebruiken?

Voor wapening van beton zijn bouwstaalmatten onmisbaar. Deze matten van bouwstaal zorgen voor versteviging van de totale constructie, vooral in betonvloeren en in de fundering. Door het gebruik van matten van bouwstaal creëert u een stevige ondergrond om vloerverwarming op aan te brengen. Bouwstaal kan gebruikt worden als versteviging van funderingen, losse (beton) delen en elementen en natuurlijk betonvloeren. Door bouwstaal toe te voegen ontstaat er een enorm sterke combinatie die de levensduur van uw constructie aanzienlijk verhoogd. Het gebruik van bouwstaal is dan ook altijd aan te raden.

 

Wat is het verschil tussen onbehandeld en gegalvaniseerd bouwstaal?

Bij ons kunt u kiezen tussen onder andere gegalvaniseerde en onbehandelde bouwstaalmatten. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen beide? Het verschil zit hem vooral in de afwerking. Onbehandelde bouwstaalmatten zullen gaan roesten. De roestkleur kan doortrekken in de betonconstructie. Indien de betonconstructie in het zicht komt of als er natuursteen op wordt aangebracht is het aan te raden om gegalvaniseerde draadmatten te gebruiken. Gegalvaniseerde bouwstaalmatten roesten namelijk niet. 

 

Hoge kwaliteit & uitstekende service

Ook als het gaat om bouwstaal leveren wij de hoogste kwaliteit, zo krijgt u gegarandeerd bouwstaal en wapening van hoge kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit staan wij ook bekend om onze snelle levering van bouwstaal en uitstekende service. Heeft u vragen over het gebruik van bouwstaal? Twijfelt u tussen de verschillende soorten bouwstaal? Of wilt u ongeveer weten hoeveel bouwstaal u nodig heeft? Onze deskundige medewerkers helpen u graag door persoonlijk advies te geven. Bel gerust naar 0512 - 36 49 04 voor vrijblijvend advies. Kortom, wij zijn hét adres voor het kopen van bouwstaal. Ook bouwstaal toebehoren zoals afstandhouders en vlechtdraad zijn terug te vinden in ons assortiment.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.