15% HBM KORTING MET CODE: HBM15

Rabat
Rabat

Rabatdelen online kopen? Met rabat hout maak je eenvoudig en snel dichte tuinwanden voor tuinhuisjes, overkappingen of schuttingen. Maar ook een woning kun je met rabat bekleden. Rabatdelen zijn bij ons verkrijgbaar in het grijs, zwart en houtkleur. Van douglas of vuren hout. De goede kwaliteit producten in ons assortiment zijn altijd op voorraad, waardoor we ze direct verzendklaar kunnen maken. Zo zorgen we ervoor dat je snel kunt beginnen met je klus!

Rabat

Wat is rabat hout?

Rabat hout is een term die gebruikt wordt om een bepaald type houten gevelbekleding aan te duiden. Het gaat om planken die op een bepaalde manier zijn geprofileerd, zodat ze elkaar overlappen bij het plaatsen. Hierdoor ontstaat er een strak patroon van verticale lijnen op de gevel. De perfecte bekleding van jouw tuinhuis, veranda, overkapping of schutting!

 

Zweeds rabat

Op zoek naar echt Zweeds rabat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zweeds rabat is een schuin aflopende plank en wordt ook wel een ‘potdeksel plank’ genoemd. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van verschillende soorten Zweedse rabatdelen. Zo kun je kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals Douglas en Vuren en bieden we verschillende kleuren. Het douglas Zweeds rabat is verkrijgbaar in de kleuren naturel, grijs en zwart. De vuren rabatdelen alleen in zwart.


Grenen rabat

Het geïmpregneerd grenen rabat dat wij aanbieden bestaat uit Midden-Europees grenen rabat en is verkrijgbaar in de lengtes 2400mm, 3600 mm, 4000 mm en 4500mm. Deze houtsoort is geschikt voor meerdere bouwprojecten, zoals bijvoorbeeld een tuinhut of schutting. Doordat de rabatdelen geïmpregneerd zijn, behouden zij hun natuurlijke look en zijn ze goed bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

Zwarte rabatdelen

Tegenwoordig zijn schuttingen en gevels van geïmpregneerde zwarte rabatdelen enorm populair. Doordat het zwarte hout geïmpregneerd is, gaat het heel lang mee. Ook blijft het hout langer mooi. Deze planken worden vaak gebruikt als wandbekleding van veranda’s en tuinhuisjes, maar ook complete woningen. Aan de achterzijde van de planken zitten twee ontspanningsgroeven. Deze groeven beperken het werken van de planken.

 

Waarom rabatdelen?

Rabatdelen zijn uitermate geschikt voor betimmering van blokhutten, schuurtjes, schuttingen enzovoorts. Eén van de grote voordelen is dat eenvoudig te plaatsen is en het een lange tijd meegaat. Onder normale omstandigheden heeft dit soort hout een lange levensduur tot wel 15 jaar, waardoor je lang plezier hebt van onze producten.

 

Neem contact op

Mocht je nog vragen hebben over onze rabatdelen of toebehoren, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten staan onze medewerkers je natuurlijk graag te woord. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid en op de juiste manier kunt beginnen aan jouw klus!

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.