10% EXTRA KORTING! CODE: MAART

Bouwfolie
Bouwfolie

Bouwfolie, ook wel PE-folie genoemd, wordt veel gebruikt voor het tijdelijk afdekken van materialen. Het aanbrengen van bouwfolie zorgt ervoor dat het isolatiemateriaal droog blijft. De folies die wij aanbieden zijn zeer sterk, onschadelijk voor het milieu en bieden uitstekende bescherming tegen vocht. Bekijk het assortiment van Hout en Bouwmaterialen en schaf gemakkelijk de folie aan die jij nodig hebt.

Bouwfolie

Bouwfolie

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. Bouwfolie transparant T100 6x50m

  -15%

  Bouwfolie transparant T100 2x50m
  Speciale prijs € 36,35 Normale prijs € 42,77
   
 2. VAST-R Aluminium tape basic 75mm x 25m

  -15%

  VAST-R Aluminium tape basic 75mm x 25m
  Speciale prijs € 19,28 Normale prijs € 22,68
   

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen bouwfolie

Het gebruiken van bouwfolie (of PE-folie) kent veel bekende voordelen. Zo zorgt het er bijvoorbeeld voor dat isolatiemateriaal droog blijft. Andere voordelen van het kopen van bouwfolie, ook wel afdekfolie genoemd, zijn:

 • Het verhogen van de brandveiligheid
 • Geschikt voor tijdens schilderwerken
 • Biedt bescherming aan stenen en bouwmaterialen

 

Andere soorten folie

Niet alleen voor deze bouwfolie kun je bij ons terecht. Je vindt in ons assortiment ook veel verschillende andere soorten folie terug. Dus ben je op zoek naar een andere soort folie voor jouw project? Neem dan ook eens een kijkje bij de volgende categorieën:

 

Topkwaliteit bouwfolie

De PE-folie die wij verkopen is uitvoerig getest. Bij Hout en Bouwmaterialen verkopen we alleen de beste soorten bouwfolie, waardoor jij een product van topkwaliteit koopt. Hierdoor weet je zeker dat het een zeer sterk product is, wat dus goed van pas kan komen bij de klus in of rondom jouw huis.

 

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en verdere toepassingen van bouwfolie? Neem dan contact met ons op. Als je enthousiast bent geworden over één van de varianten van de bouwfolie, kun je deze gemakkelijk en snel bestellen. Wij doen vervolgens ons best om het product zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Dat zorgt ervoor dat jij snel kunt beginnen met jouw klus.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.