DEZE WEEK 10% KORTING MET CODE: HBM10

Dpc Folie
Dpc Folie

DPC folie staat voor Damp Proof Course. Deze naam verklapt al een beetje dat het hier om een waterkerende, dampdichte folie gaat. DPC folie heeft dus als doel om gevel- en dakconstructies te beschermen tegen opstijgend en doortrekkend vocht. De DPC folie van Hout en Bouwmaterialen is van uitstekende kwaliteit en daarom geschikt voor veel klussen.

Dpc Folie

Dpc Folie

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina
 1. DPC 100mm rol=30 mtr - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  DPC 100mm rol=30 mtr
  € 4,77
   
 2. DPC 150mm rol= 30mtr - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  DPC 150mm rol= 30mtr
  € 6,19
   
 3. DPC 200mm rol=30mtr - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  DPC 200mm rol=30mtr
  € 7,62
   
 4. DPC 300mm rol=30mtr - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  DPC 300mm rol=30mtr
  € 11,42
   
 5. DPC 400mm rol=30mtr - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  DPC 400mm rol=30mtr
  € 13,32
   
 6. VAST-R Aluminium tape basic 75mm x 25m - Hout en Bouwmaterialen - 2023
  VAST-R Aluminium tape basic 75mm x 25m
  € 20,95
   

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen DPC folie

DPC folie gebruik je ter voorkoming van het doordringen van water en bouwvocht voor het gebruik in horizontale en verticale voegen, in spouwmuren en funderingen.

De folie heeft dus als grote voordeel dat het een waterkerend product is. De folie beschermd gevel-en dakconstructies tegen opstijgend en doortrekkend vocht. Andere voordelen van DPC folie, zijn onder meer:

 • Een soepel en buigzaam product
 • Duurzaam en milieuvriendelijk product
 • Rottingsvrij
 • Goed bestand tegen hoge belasting

 

Eigenschappen DPC folie

DPC folie is gemaakt van polyethyleen en wordt onder andere aangebracht in funderingen, kozijnaansluitingen, muurlateien en spouwmuren. Het is belangrijk dat de laag DPC folie gesloten moet zijn. Dat zorgt er namelijk voor dat de folie goed werkt en dat dus het vocht goed tegengehouden wordt.

 

Verschillende toepassingen

DPC folie is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Zo kun je deze folie gebruiken bij het afschermen van vocht tijdens meerdere werkzaamheden. Met de DPC folie van Hout en Bouwmaterialen weet je bovendien zeker dat je een product van topkwaliteit koopt. Doordat we in onze webshop scherpe prijzen hanteren, profiteer je bovendien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Andere soorten folie

Ben je niet op zoek naar de specifieke folie op deze pagina, maar naar andere soorten folie? Ook daarvoor kun je bij Hout en Bouwmaterialen terecht. Binnen onze webshop vind je in ons uitgebreide assortiment altijd het product dat precies aansluit op jouw klus. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende categorieën:

 

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van DPC folie? Dan kun je dit product gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop. Heb je nog vragen over één van deze producten? Neem dan contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar het meest geschikte product voor jouw klus.

 

Neem contact op >

Voor de grote dromers

Werken aan jouw grote droom?

Wij snappen als geen ander dat er ook grote dromers rondlopen. Heb je dus meer nodig dan een paar planken en/of schroeven? Neem contact met ons op zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden en helpen naar het bouwen van jouw droomproject.