EXTRA KORTING 5% KORTING MET CODE: HBM5

Uniprime platen

Uniprime multiplex platen worden ook wel garantieplaten genoemd. En dat is niet zomaar, het is namelijk een plaatmateriaal van zeer hoge kwaliteit. Uniprime is zeer stabiel en daarnaast ongevoelig voor vochtintrek. Het is niet voor niets al meer dan 25 jaar de meest toegepaste plaat in de bouwsector. Uniprime of garantieplaten worden vooral gebruikt voor gevelbekleding, zijwanden in de carrosseriebouw, scheidingswanden, dak- en gootoverstekken, signaleringen, reclameborden en meubels. De platen kunnen zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden en zijn voorzien van een KOMO certificering en hebben een garantie van maar liefst 15 jaar. Op Uniprime platen kun je dus bouwen!

Uniprime platen

Uniprime platen

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina

Voordelen van Uniprime / Garantieplaten

De platen zijn in de basis opgebouwd uit duurzame hardhout fineren lagen. Dit hout is afkomstig van bomen uit gebieden met een gelijkmatig klimaat. Hierdoor kennen de platen geen verschil tussen zomer en winter, het hout heeft daardoor geen jaarringen en ondervindt dus geen hinder van seizoenswisselingen.

 

Voorzien van een paintlaag

De platen zijn aan beide zijden voorzien van een paintlaag met fenolcoating, hierdoor zijn de platen snel te bewerken en bieden ze een optimale verfhechting. Door de paintlaag is het schilderen van de achterkant van deze plaat niet meer nodig en bespaar je dus 50% aan verf (en een hoop tijd).

 

Uniprime multiplex platen / garantieplaten bestellen bij Hout en Bouwmaterialen

Uniprime / garantieplaten bestellen? Dat doe je eenvoudig en snel bij Hout en Bouwmaterialen. Naast een ruim aanbod aan diverse plaatmaterialen hebben wij ook een grote voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren zodat jij zo snel mogelijk aan jouw project kunt beginnen.

 

Scherpe prijzen

Bij ons profiteer je van scherpe prijzen. Bestel daarom vandaag nog bij Hout en Bouwmaterialen. Nog vragen over jouw klus of over onze producten? Bel voor deskundig advies met een van onze medewerkers op 0512 - 36 49 04. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Geleverd als bouwpakket, makkelijk te plaatsen.

HBM overkappingen met flinke korting

Altijd al een prachtige overkapping of veranda willen hebben? De overkappingen zijn van hoge kwaliteit en doordat de overkappingen als bouwpakketten worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te plaatsen.

HBM Overkappingen, diverse opties